SG.hu

Vezeték nélküli projektort jelentett be a Lenovo

A Lenovo ma jelentette be a ThinkVision C400 Wireless Projektor megjelenését, amellyel a felhasználók 802.11b/g integrált, vezeték nélküli kapcsolat és az USB-csatlakozó segítségével vezeték nélkül vetíthetnek, bármilyen kiegészítő eszköz - külső vezeték nélküli adapter, audio- vagy videókábel - használata nélkül.

A ThinkVision C400 Wireless projektor jelentős előrelépés azon az úton, amely a vezetékmentes számítógépek és perifériák világába vezet. Az előadók három egyszerű lépés után már használhatják is a vetítőt a titkosított vezetékes kapcsolaton keresztül. Ha több felhasználó egymást követően tart bemutatót, a projektor vezeték nélkül is zökkenőmentes váltást biztosít - egyetlen mozdulat a távirányítón, és máris a következő előadóé a vászon. ThinkPad notebookról történő vetítés esetén a kivetítő használatát még egyszerűbbé teszi, hogy az Fn+F7 billentyűkombináció lenyomásával a készülék automatikusan elindítja a Lenovo Presentation Director elnevezésű szoftvert, amely a projektor beállításainak kezelésére szolgál.


"A üzleti prezentációk előadóinak kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy azzal vesződjenek, melyik audio-, illetve videókábelt hova csatlakoztassák a notebookon" - mondta Bob Galush, a Lenovo termékmarketinggel foglalkozó alelnöke. "Számtalan ügyfeleknek tartott prezentáción vettem már részt, magam is több ilyet tartottam, ezért tudom, hogy mennyire nagy dolog, ha az előadó csak besétál a terembe és már kezdődhet is a bemutató mindenféle technikai probléma nélkül, legfeljebb a prezentáció anyagát tartalmazó pendrive-ot kell beillesztenie az USB-csatlakozóba."


A DLP technológiás, 2650 lumen fényerejű C400 XGA képfelbontású és "kép a képben" funkciójú, amelynek segítségével több bemeneti forrás képe egyszerre jeleníthető meg, tömege pedig 3,4 kg. Az integrált vezeték nélküli működéshez szükséges tulajdonságok mellett a készüléken valamennyi hagyományos kábelcsatlakozás megtalálható, így a felhasználók maguk dönthetik el, hogy a készüléket milyen üzemmódban működtetik. A projektor tartozéka a hordtáska és a lézeres mutatópálcás távirányító.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Andris #3
    Olcsóbbak??? Már így is kapsz 160-ért 800x600-as projektort. Az meg olcsóbb mint egy LCD TV vagy mint egy Plazma.
  • szombi #2
    Inkább azon kéne gondolkodni, hogy a ,,vezetékes'' projektorok olcsóbbak legyenek!
  • tomo #1
    epp tegnap gondolkoztam el miert nincs vezetek nelkuli monitor/ projektor.
    erre tessek.