SG.hu

Az eTel Austria felvásárolta az YCN-t

Az eTel Austria AG megvásárolta a yc net:works nevü Burgenlandi székhelyü internetszolgátatót.

Bernard Somers, az eTel csoport elnöke és Achim Kaspar, az eTel Austria AG ügyvezető igazgatója, e lépéssel kapcsolatban örömmel hangsúlyozta a vállalat adat- és internetes szolgáltatások területén nyújtott elhivatottságát. “Az yc net:works megvásárlásával ismét egy olyan céget integráltunk, melynek kiemelkedő vállalati ügyfélköre mellett nagyszerű munkatársai vannak." mondta Dr. Achim Kaspar, az eTel Austria AG ügyvezetője. “Az yc net:works egy újabb stratégiai mérföldkő az adat és internetes szolgáltatásokból származó bevételeink folyamatos növelésében."

5200 ügyfelével és 25 tagú munkatársi gárdájával az yc net:works 2004-ben 4 millió eurós bevételt ért el, mellyel kiemelkedően sikeres és innovatív volt az internetes termékek piacán. “Az ycn termékeit, csapatát és az yc net:works márkát megtartjuk, míg az yc net:works ügyfelei nyilvánvalóan sokat profitálnak majd az eTel Austria megnövekedett termék portfóliójából, melyekkel az ycn internet szolgáltatásain túl egy forrásból válik elérhetővé számukra a hang, adat és a mobiltelefon szolgáltatás is." mondja Kaspar.

Bernard Somers, az eTel Csoport elnöke, kiemelte: “2000 óta több ausztriai telekommunikációs és internet szolgáltató felvásárlását követően, az eTel Austria AG komoly lépéseket tett ügyfélbázisának szisztematikus növelésében; 2003-ban megvásárolta az ETI/European Telecom Int. céget, 2004-ben a Comquest-AG-t és most az yc net:works-öt is. 2003 óta az eTel legnagyobb leányvállalataként az eTel Austria AG ezzel is megerősítette központi technikai és stratégiai szerepét a Csoporton belül."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!