SG.hu

Vezetőváltás az eTel Magyarország élén

Dévai Attila az eTel Magyarország új ügyvezető igazgatója. A jelenleg az eTel Csoport hazai vállalatának pénzügyi vezetőjeként dolgozó szakember Lukács Tamás távozásával a cég első számú irányítójává lép elő.

Lukács Tamás eddigi ügyvezető igazgató, aki az eTel Csoport hazai vállalatának alapításától kezdve vezető pozíciókat töltött be a cégnél, az elmúlt év során megerősítette a vállalat piaci pozícióit és jelentős szerepe volt abban, hogy növekedési pályára állt a telekommunikációs vállalat.

Dévai Attila, a másfél éve a Média Markt kontrolleri vezetői székéből átigazolt 35 éves menedzser új feladata a telekommunikációs vállalat sikereinek és profitabilitásának további koordinálása. Dévait elsősorban rendszerszemléletű gondolkodása miatt választotta erre a posztra az eTel Csoportnak magyar vállalata. Erre a képességre különösen a kiéleződő telekommunikációs piaci versenyben kíván támaszkodni a cég.

A távközlési piaccal először 1999-ben került kapcsolatba, amikor a Vivendi Telecomhoz került, amelynek treasury osztályát három évig vezette, majd a Média Markt kontrollere volt. Másfél éve csatlakozott az eTelhez és azóta pénzügyi igazgatóként dolgozott a vállalatnál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!