Specker Balázs

Piacon az Echostar hordozható videolejátszója

A cég állítása szerint az új PocketDishre keresztelt videolejátszóval bárki egyszerűen tölthet le, rögzíthet, illetve játszhat le videóanyagot.

Az Echostar azt is ígéri, hogy PC-ről, Macintoshról, digitális fényképezőgépről, MSD (Mass Storage Device) eszközökről, valamint digitális videolejátszókról, videokamerákról, illetve videomagnóról is feltölthetünk majd videó-, hang- vagy képanyagot az új eszközre. A vállalat sajtóközleményében arra is kitér, hogy az EchoStarDish Network felhasználói a PocketDisht még DVR készülékekhez is csatlakoztathatják. Egy órányi anyag mindössze 5 perc alatt feltölthető, mégpedig a gyors USB 2.0 kapcsolatnak köszönhetően.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

"Azzal, hogy a mobilitás lehetőségét adja a vásárlók kezébe, a DISH Network kiterjeszti vezető szerepét a digitális videorögzítők piacára is. A PocketDISH-sel újra megváltoztatjuk, az emberek tévénézési szokásait. Az új eszköz sokkal magasabb színvonalat képvisel, mint a legtöbb DVD- vagy mp3-lejátszó, lehetővé téve felhasználóinak, hogy kedvenc tévéműsoraikat vagy a legújabb slágereket bárhol, bármikor élvezhessék" - áll Mark Jackson, az Echostat Technologies leányvállalat elnökének marketingízű nyilatkozatában.



A bejelentés időzítése vélhetően összefüggésbe hozható a tegnap nyilvánosságra hozott videós iPoddal. Az Echostar készüléke három verzióban vásárolható meg, két hordozható médiarögzítő és egy médialejátszó szerepel a cég kínálatában. Az új videófelvevő drágább változata 7 inches folyadékkristályos kijelzővel és 40 GB-os merevlemezzel 599 dollárért (körülbelül 120 ezer forint) vásárolható meg, míg a 4"-os, 30 GB-os változat 499 dollárba (körülbelül 100 ezer forint) fog kerülni.

A 2,2"-os LCD-s médialejátszóért, melynek 20 GB a tárolókapacitása, 329 dollárt (körülbelül 70 ezer forint) kérnek el majd a kereskedők. Mindegyik modell lítium-ion akkumulátorral kerül forgalomba, amely 4 órányi videó, illetve 12 órányi zene meghallgatását tesz lehetővé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hegyikecske #5
    Én egy ilyet digit. fényképezővel, vagy méginkább mobillal egybeépítve szívesebben látnék! (a kijelző már adott ugye!)
  • Antifasiszta #4
    mindenki MAGÁBÓL indul ki!
  • IoIa #3
    A 7 inches folyadékkristályos kijelzővel és 40 GB-os merevlemezzel felszerelt változat egy klasszissal jobbnak igérkezik, mint az ipod video. Ezt már használni is lehet :))
  • HUmanEmber41st #2
    gépen
  • HUmanEmber41st #1
    A bal felső képen biztos gyerekpornót néznek..