SG.hu

Konferencia az online reklám jövőjéről

2005. szeptember 29-én, a Magyar Reklámhét rendezvénysorozatának kiemelt eseményeként Napnál is világosabb - Internet, fogyasztók, reklám címmel rendez az online reklámpiac jövőjével foglalkozó mini-konferenciát a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete és a Magyar Reklámszövetség Online Tagozata a budapesti Corvinus Egyetemen.

Az esemény szervezőinek célja, hogy a gyors ütemben fejlődő hazai online reklámpiac legfrissebb trendjeit, tendenciáit mutassák be a hallgatóknak. Az első kerekasztal során kutatócégek képviselői beszélgetnek majd többek között arról, hogyan változtak az elmúlt években a magyarországi internet-felhasználói szokások, hogyan befolyásolja az internet terjedése a médiafogyasztási szokásokat és a kutatók milyen új szolgáltatásokat terveznek az online reklámipar számára.

Külön beszélgetés foglalkozik majd a kéretlen reklámlevelek, azaz a spamek szabályozásának kérdéseivel. A záró panelvitában online reklámügynökségi szakemberek és nagy hirdetők képviselői vitatják meg, hogy milyen lehetőségek állnak az interaktív technológiák további hatékony és szellemes kommunikációs felhasználása előtt.

Az esemény ingyenes, helyszíne Corvinus Egyetem 297. előadó (Budapest, IX., Fővám tér 8.), időpontja 2005. szeptember 29., 14.00 - 17.00.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Béla bácsi #4
    Én márpedig szűröm. Nem akarok itt is győzikéket meg megasztáros hulladék embereket látni.
  • MrPrise #3
    Reklámszűrőt nem ér ám használni! :-)
  • MrPrise #2
    Csukott szemmel netezel? :-)
  • Béla bácsi #1
    Én nem sűrűn látok online reklámokat, a spameket kivéve.