SG.hu

Európa első High Definition koncertközvetítése

Az EMI Music, az igig TV, valamint a T‑Mobile együttműködésével Robbie Williams berlini előadását - amelyre már minden jegy elkelt - rajongók ezrei élvezhetik 11 országban Európa első High Definition cinecast moziközvetítése révén.

Robbie Williams október 9-i, a berlini Velodromban tartandó lemezbemutató koncertjét 23 filmszínházban és különleges helyszínen követhetik figyelemmel az érdeklődők az Egyesült Királyságban és Európában elsőként bemutatott magas felbontású (High Definition) moziközvetítés révén, melyet az EMI Music és az igig TV a T‑Mobile-lal együttműködve mutat be. Rajongók ezrei követhetik figyelemmel élőben Európa első számú előadójának koncertjét, vágatlan változatban, annak ellenére, hogy az egyszeri előadásra percek alatt elkeltek a jegyek.

A moziközvetítés révén az exkluzív berlini show nagyméretű kivetítővásznakon, magas felbontásban és 5.1-es térhangzással lesz élvezhető filmszínházakban, illetve egyéb alternatív helyszíneken, a rajongóknak szinte ugyanazt az élményt kínálva, mintha ott lennének a koncerten. Egyes városokban hagyományos koncertlétesítményekben kerül bemutatásra a koncert, melyek között olyanok is találhatók, ahol Robbie Williams korábban már fellépett. Minden helyszínen a kapuk (brit időzóna szerint) 18 órakor nyitnak és a koncert 19 órakor kezdődik.

Robbie Williams magyarországi rajongóinak a Palace MOM Park moziba kell menniük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DEx- #1
    5.1-es térhangzás se semmi, de milyen lehet az 51-es?