SG.hu

12 havi ajándék feltöltés az új Praktikum ügyfeleknek

A szeptember 5. és október 30. között vásárolt készülék nélküli Pannon Praktikum előfizetések egyenlegén összesen akár bruttó tízezer forintot ír jóvá a Pannon GSM.

A Pannon GSM egy év alatt összesen akár bruttó 10 000 forintot ír jóvá azon előfizetők egyenlegén, akik a két hónapon át tartó akciós időszakban készülék nélküli Pannon Praktikum kártyás csomagot vásárolnak, majd azzal havonta legalább 2250 forint értékben telefonálnak. A tízezer forintos beszélgetési kedvezményt tizenkét részletben tölti fel ügyfelei egyenlegére a Pannon GSM, melynek közleménye szerint az aktívan telefonáló ügyfeleire szabott promóció keretében nyújtott ingyenes beszélgetési idő 1 év alatt a négy és fél órát is elérheti.

Az előfizetők minden olyan hónap után igénybe vehetik az ajándék feltöltést, amikor forgalmuk elérte a bruttó 2250 forintot. Jogosultságukat akkor is megőrzik, ha egy adott időszakban ennél kevesebbet telefonálnak, így a következő hónapban ismét részesülhetnek az aktuális jóváírásban. A Pannon GSM harminc naponta írja jóvá az ajándékot az ügyfelek egyenlegén. Az ily módon havonta biztosított keret belföldi, nem emelt díjas számok hívására, illetve SMS, MMS küldésére vehető igénybe.

A Pannon Praktikum minden belföldi irányban és minden időszakban egységes, 36 forintos percdíjas csomag. A kedvezmény összeadódik a nagy összegű feltöltőkártyák által biztosított percdíjkedvezménnyel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!