SG.hu

IFA 2005: LG mobilújdonságok

Az idei berlini IFA-n az LG Electronics 3G-s, 5 megapixeles kamerás és 3-D játékokra alkalmas, csúcstechnológiás mobilokat mutat be.

Az IFA 2005-ön bemutatásra kerülő LG mobil újdonságok:

LT1000, a világ első DMB telefonja. Az QVGA LCD képernyővel és az LG által kifejlesztett DMB System-on-Chip-pel (SoC) ellátott készülék méreténél és súlyánál fogva kiválóan alkalmas a digitális-tv adások vételére. A telefont olyan fejlett multimédiás funkciókkal is ellátták, mint az 1.3 megapixeles kamera és az MP3 lejátszó. A készülék szabadon használható telefonálásra akár tv-adások megtekintése közben is.

Az U8360 és a U8380 modellekre a kompakt kagylódízájn és a többféle színösszeállítás hívja fel a figyelmet. A készülékekben rádió, bluetooth funkció, 1.3 megapixeles dönthető kamera és videotelefon található, továbbá támogatják a JAVA és MMS alkalmazásokat. Az U8380 egy kompakt multimédiás csomag, amely a videotelefonálás mellett VOD (Video On Demand) és videófelvevő funkciókal is rendelkezik, míg az U8360 Bluetooth technológiájával előzi meg egy lépéssel a hagyományos mobiltelefonokat. A 32 MB-os külső memóriakártya nyílásnak köszönhetően kedvenc zenéinkből, videóinkból és képeinkből még többet tárolhatunk a készülékben.

Klikk ide! Klikk ide!
Az LT1000 és az SV900
Klikk a képre a nagyobb változathoz

A KV5500 az LG csúcstechnológiájú prémium kategóriás és innovatív Twist & Slim formatervezésű 5 megapixeles telefonja. A szupervékony, mindössze 18 mm vastagságú készülék CCD kamerával, autofókusszal és 2 inch-es QVGA LCD képernyővel rendelkezik, valamint másodpercenkénti 30 képkockás, VGA minőségű felvételt képes készíteni. A kamera funkcióhoz vaku, fél-zár és lencsevédő is tartozik.

Az SV360 a világ leggyorsabb 3-D játéktelefonja. Az első mobiltelefon a világon, amelyet egy 1 millió poligon/másodperc-es grafikai gyorsító chippel szereltek fel, és amely ötször olyan gyorsan dolgozza fel az adatokat, mint a jelenleg kapható chipek - így részletesebb és realisztikusabb 3-D grafikájú játékokkal játszhatunk. A telefont mozgásérzékelő szenzorokkal is ellátták, amelyeknek köszönhetően a készülék fel-le, illetve jobbra-balra mozgatásával irányíthatjuk a játékot. Az SV360-asban 2,2 inch-es LCD képernyő található, így az eddigieknél nagyobb képernyőn játszhatunk.
Klikk ide!
SV360
Klikk a képre a nagyobb változathoz

Az LG-SV900-as forradalmi szétcsúsztatható telefon automatikusan elforduló kamerájával egy kattintással fényképezhetünk. Az SV900 a GPS-nek és a 65 MB-nyi eltárolt térkép funkcióknak köszönhetően csúcsmodell a navigációs készülékek között. Hangfelismerő rendszere kényelmes hangtárcsázást tesz lehetővé. Az U8210 három sávos GSM készülék támogatja az UMTS-t (3G), így videótelefonálásra is alkalmas. A beépített zenelejátszóval rendelkező telefon kezeli az MP3, AAC és AAC+ formátumokat, valamint képes az adatok továbbítására Bluetooth-on és USB-n keresztül is. Az 1.3 megapixeles kamera lencséje 180 fokban elforgatható. A készülék támogatja a 2.0-ás WAP-ot és GPRS segítségével képes internetes böngészésre is.

Az F2400-es egy antibakteriális ezüst részecskékkel bevont Bluetooth telefon. Ennek A modell lejátssza a polifónikus csengőhangokra és mind külső, mind belső LCD kijelzője színes. A kompakt készülék méretének és súlyának köszönhetően nagy sikerre számíthat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!