Magyarorszag.hu

Internetes médiaközpontot indít a BKV

Az augusztusi tesztüzem után szeptembertől élesben üzemel a BKV internetes sajtószobája, ahol a közlekedési vállalattal kapcsolatos hírek, közlemények és képek érhetőek el a média képviselői számára.

A Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) egy órán belül igyekszik reagálni az érdemi sajtóhírekre, közölte Aba Botond, a cég vezérigazgatója tájékoztatóján. A BKV megújult kommunikációs stratégiájának részeként Aba Botond bemutatta az újságírók számára létrehozott internetes sajtószobát, amely a vállalat honlapjáról érhető el. Az online sajtóközpontban a BKV közleményei, hírei, a cégről szóló tudósítások és galériák találhatóak, valamint a regisztrált újságírók elhelyezhetik saját írásaikat. Az internetes felület hivatalosan szeptember 1-jétől üzemel, az augusztusi tesztidőszakban mintegy ötvenen regisztráltak.

A tájékoztatón bemutatkozott a BKV új sajtófőnöke, Szász Tamás, aki korábban a 2-es metró felújítási munkálatainak projektmérnökeként dolgozott a közlekedési vállalatnál. Aba Botond elmondta, a sajtóirodán a hatékonyabb kommunikáció érdekében minden igazgatóságot egy-egy referens felügyel majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!