SG.hu

Egy hónapig ingyen MMS a Szigeten

Aki a Sziget ideje alatt küldi el első mobil képüzenetét, egész szeptemberben ingyen MMS-ezhet.

Azok a pannonos ügyfelek, akik augusztus 10. és 16. között először küldenek mobiltelefonjukról MMS-t, egy havi korlátlan MMS-küldési lehetőséget nyernek szeptemberre. A szolgáltatás segítségével elküldhetjük a Sziget hangulatát az otthon maradtaknak vagy a fiatalok megnyugtathatják vele szüleiket, hogy minden rendben. A djuice Siestában háttereket is találhatunk a kép elkészítéséhez, az így készült fotót a 1771-es számra küldve postázhatjuk. Aki viszont magának szeretné megőrizni papír alapú fotó formájában a legjobb pillanatokat, annak MMS nyomtatási lehetőség nyújt segítséget.

A Pannon GSM a Sziget időtartama alatt mindhárom magyar mobilszolgáltató ügyfelei részére elérhetővé teszi a wapsziget.pgsm.hu színes böngészhető oldalt ahol számos információt találhatunk a Szigetről, ingyenesen tölthetünk le háttérképeket és pontok gyűjtésével djuice-os ajándékokat is nyerhetünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bigjoe #5
    MMS rulez
  • onimusha #4
    hát igen telefont én is csak telefonálásra használom, jó hogy van MMS de kinek? höhö jófej vagyok lefotózom magam kis szar életlen képre amit elküldök egy vagyonért, jajj de jó hogy MMS fotónyomtatást segítik hisz azt a szar minőségű vagy túl zajos/életlen/sötét szart akarod otthon keretbe rakni
  • TothLaci #3
    Nem vagyok nagy mobilfan, de ha hasonló korosztályú ismerősöm megkérdezi, hogy van-e pénz a kártyádon EGY SMS-re, vagy EGY MMS-re, akkor rögtön elborul az agyam.
  • TothLaci #2
    Jééé MMS.... MMS... húúúú ez nagyon kell, és még ingyen hú, megyek a Pannon-hoz..... Valamiért nagyon nem szeretem a mobilszolgáltatókat.
  • jefferson83 #1
    Mekkora parasztvakítás. Aki már vetemedett arra, hogy küldött egy MMS-t annak annyi :)