SG.hu

Újra a Sulinet Expresszben az Albacomp

Az Albacomp Rt. idén is részt vesz a Sulinet Expressz III. programban, termékeik július 1-jétől akár áruhitellel is elérhetők.

Az Albacomp idén is a legnagyobb hazai gyártóként szerepel a Sulinet Expressz Programban. Közleményük szerint az Activa Mobil noteszgép termékcsalád az első két évben a program egyik legkedveltebb márkája volt: 2003-ban az itt értékesített notebookok 50%-át az cég modelljei tették ki. A vállalat a Sulinet Expressz indulása óta mintegy másfél milliárd forintos forgalmat realizált, a 2005-ös Sulinet Expressz - Egész életen át tartó tanulás - Tudásalapú társadalom III. Programból pedig szintén milliárdos nagyságrendű árbevételre számít.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az Albacomp a korábbiaknál szigorúbb feltételeket támasztó Sulinet Expressz III-nak is részese lehet" - nyilatkozta Deme Csaba, az Albacomp kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese. "Bízom benne, hogy országos szervizhálózatunkkal, széles termékválasztékunkkal és számítógépeinkre nyújtott helyszíni garanciával ismét elérjük majd, hogy társaságunk a Program egyik legsikeresebb beszállítója legyen" - tette hozzá Deme Csaba.

Annak érdekében, hogy a vásárlók kedvezőbb feltételekkel vásárolhassanak informatikai eszközöket, szigorították a Sulinet Expressz beszállítóira vonatkozó követelményrendszert. 2005-ben szigorúbbak lettek a szervizelés előírásai, és a beszállítás feltételeként szabták a kötelező hitelnyújtást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!