SG.hu

A Microsoft lezárta a Sybari felvásárlását

A Sybari termékei védelmet nyújtanak a Microsoft nagyvállalati csoportmunka és üzenetkezelő megoldásaihoz.

A Microsoft bejelentette, hogy sikeresen lezárult a Sybari Software felvásárlása. A 2005. február 8-án bejelentett akvizíció révén a cég további lépéseket kíván tenni a nagyvállalati ügyfelek biztonságának fokozása érdekében. A Sybari leányvállalatként továbbra is a nagyvállalatok informatikai biztonságát fokozó termékeket fog kínálni Windows platformon.

"Nagyvállalati ügyfeleinknek olyan, nagy teljesítményű biztonsági megoldásokra van szükségük, amelyek az üzenetküldő és együttműködést biztosító kiszolgálók számára hatékony védelmet nyújtanak a vírusokkal, férgekkel és kéretlen reklámlevelekkel szemben" - mondta Mike Nash, a Microsoft üzleti biztonsággal és technológiával foglalkozó csoportjának elnökhelyettese. "A Sybari piacvezető, innovatív termékei, és az azokat támogató erős iparági partneri megállapodások, valamint a különböző Microsoft termékekkel, mint például a Microsoft Exchange-dzsel való szoros integráció, azonnali értéket képviselnek a Microsoft ügyfelei számára."

A Microsoft közleménye szerint a két cég a közeljövőben azokra a kulcsfontosságú területekre összpontosít, ahol a két cég összefogása hozzáadott értéket és innovációt biztosíthat az ügyfelek, a technológiai és kereskedelmi partnerek, valamint az értékesítéssel foglalkozó munkatársak számára. "A Sybarit mindig is az informatikai biztonsági iparág egyik vezetőjének tartottuk; immár négy éve vagyunk ügyfeleik. Véleményünk szerint, a Sybari felvásárlása nagyon pozitív fejlemény" - mondta Ken Burton, a Northwest Hospital (Seattle, Washington) technológiai vezetője. "A Sybari megoldásait felhasználva a Microsoft határozottan alátámaszthatja a megbízható számítástechnikával kapcsolatos üzenetét. Örömmel tekintünk a Sybarival való együttműködésünk folytatása elé."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!