SG.hu

MMS fotókat nyomtat a T-Mobile

A T‑Mobile lehetővé teszi, hogy hét márkaboltjában minden mobilos egyetlen MMS díjáért kinyomtathassa mobiltelefonjával készült fényképeit.

A mobilcég MMS képeslap szolgáltatásával ügyfelei évek óta postai címre képeslapként küldhetnek MMS-t. A vállalat közleménye szerint a mobiltelefonok kameráinak fejlődésével, a mobiltelefonos fotózás elterjedésével egyre nagyobb lett az igény arra is, hogy az elkészült képeket annak készítője saját maga kinyomtathassa.

A T‑Mobile erre tekintettel hét márkaboltjában olyan fotónyomtatókat helyez el, amelyeknek az üzletben kifüggesztett önálló MMS száma van. Elegendő a nyomtatni kívánt képet MMS-ben elküldeni a megadott telefonszámra és a nyomtatás a feldolgozást követően automatikusan történik. A fotópapíron megjelenő kép alatt a küldő hívószáma azonosítja annak tulajdonosát, így a kinyomtatott fotók az üzlet munkatársaitól ennek alapján vehetők át.

Az MMS nyomtatás szolgáltatást április 25-től minden mobilos igénybe veheti és az elküldött MMS üzenet díján felül nincs további költsége. T‑Mobile-osoknak így pl. hétvégén egy jobb minőségű, nagyobb méretű - hálózaton belül az MMS akár 300 kbyte is lehet - fotó kinyomtatása mindössze 62,50 forintba kerül. MMS nyomtatásra április 25-től a következő T‑Mobile márkaboltokban van lehetőség:
  • Budapest: Budafoki út, Vörösmarty tér, Mammut üzletközpont, Budagyöngye bevásárlóközpont
  • Szombathely
  • Kaposvár
  • Pécs
  • Hozzászólások

    A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
    Bejelentkezéshez klikk ide
    (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
    • TeszteloPontHu #1
      Bélyegméretben? :)