SG.hu

Kompatibilitási hibák a Windows XP SP2-vel

A Microsoft közleményben hozta nyilvánosságra, hogy számos visszajelzést kaptak arról, hogy a Windows XP második szervízcsomagja korábban nem tapasztalt kompatibilitási problémákat okoz az alkalmazásokban.

A problémák kiküszöbölése érdekében a vállalat egy új eszközt adott ki, amely elhárítja az alkalmazás-kompatibilitási problémákat, megkönnyíti a felhasználókkal való párbeszédet és a vállalat szerint az informatikai szakemberek számára is hatékony megoldást nyújt a rendszerek biztonságossá tételére. Az új eszköz, a Microsoft Application Compatibility Toolkit (ACT) 4.0, segítségével az ügyfelek tájékozódhatnak arról, hogy az SP2 szigorúbb biztonsági beállításai milyen kompatibilitási problémákat okozhatnak.

Az ACT 4.0 a Windows XP Service Pack 2 telepítéséből fakadó problémákkal foglalkozik, ennek keretében részletes útmutatást és számos eszközökt biztosít a Windows XP és a Windows Server 2003 rendszerrel kapcsolatos gyakori problémák megoldásához. A társaság közleménye szerint segítséget nyújt az informatikai osztályoknak a kompatibilitási nehézségek azonosításában és megoldásában; használatával automatizálhatók olyan feladatok, mint például az alkalmazások nyilvántartásba vétele, valamint a javítások futtatható formátumba való csomagolása és telepítése.

Az alkalmazás letöltése

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!