SG.hu

QWERTY billentyűzetes mobiltelefon az LG-től

Az LG egy sokrétű funkciókkal és QWERTY billentyűzettel ellátott mobiltelefont mutatott be az Egyesült Államokban. A modell célközönségét elsősorban a fiatalok alkotják.

Az LG bejelentette, hogy a legnagyobb amerikai mobilszolgáltatóval, a Cingularrel együttműködésben új, QWERTY billentyűzetes okostelefon-modellt mutat be LG-F9100 néven. A készülék oldalából szabványos angol kiosztású billentyűzet csúsztatható elő, amellyel a felhasználók az eddiginél sokkal kényelmesebben írhatják meg üzeneteiket. Az elsősorban szöveges üzenetek kezelésében ügyes okostelefon legjellemzőbb eleme a könnyen használható, oldalra csúsztatható billentyűzet, amellyel a felhasználó a nagyméretű képernyő segítségével olyan azonnali üzenetküldő alkalmazásokhoz csatlakozhat, mint az AOL, az ICQ vagy a Yahoo Messenger. A készülék emellett persze SMS és e-mail küldésére is használható.


A vállalat közleménye szerint a Cingularrel szoros együttműködésben, közösen fejlesztették ki a készüléket, hogy időben választ adjanak a vezetéknélküli internet-szolgáltatások nyomulására. A belső antennás telefon csak fekete színben készül.

A vállalat szerint a modell azonnal felkeltette az amerikai és más fogyasztók figyelmét, ezért a cég a Cingularrel karöltve promóciós eseményeket szervez a mobiltelefon megismertetésére. A billentyűzettel felszerelt mobiltelefont a 2005. évi CeBit alkalmával is bemutatják. Az egyhetes eseményt a németországi Hannoverben tartják március tizedikétől.


Juno Cho, az LG észak-amerikai üzletágának alelnök-igazgatója elmondta: "A QWERTY billentyűzetes okostelefont a fiatal amerikaiak körében végzett, életstílusra és mobiltelefon-használatra irányuló kiterjedt kutatások eredményei alapján fejlesztettük ki. Az LG Electronics folytatja a megkezdett utat, és a jövőben is változatos egyedi kialakítást, valamint széles körű funkciókat felvonultató, haladó modellekkel rukkol elő."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • raingun #3
    A telefon nem tetszik de az ötlet óriási!
    (Pedig milyen egyszerű!)
  • Hegyikecske #2
    faxa, legyen más színben is legyen hozzá magyar bill és én is vexek egy iesmit :)
    De amugy a Nokiának is volt már több hasonló probálkozása, az egyik még a monokróm kijelzők korában asszem az 5510esnél:)
  • Gerappa #1
    Szerintem otletes megoldas...