SG.hu

Olcsóbb hívásfogadás síelőktől a T-Mobile-nál

A T‑Mobile Magyarország a síszezon alkalmából több T‑Mobile és Freemove partnerhálózatban kedvezményes külföldi hívásfogadással teszi előnyösebbé a mobilhasználatot. Február 1. és március 31. között 5 európai országban 50 százalékkal olcsóbb a hívásfogadás.

A T‑Mobile tavaly nyáron már kínált külföldön ingyenes hívásfogadási lehetőséget, és a kedvező fogadtatásra tekintettel február 1. és március 31. között a síszezon alkalmából ismét új roaming akciót hirdet. A síelők számára fontos úti célnak számító öt európai országban, a T‑Mobile csoporthoz és a Freemovehoz tartozó hálózatokban a vállalat előfizetői 50 százalékkal olcsóbban fogadhatják a beérkező hívásokat. Az ausztriai és németországi T‑Mobile, az olaszországi TIM, a francia Orange és Szlovákiában az EuroTel hálózatában így a következő két hónapban a T‑Mobile Magyarország előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei egyaránt jelentős megtakarítást érhetnek el.

A társaság előfizetéses ügyfelei emellett minden érintett hálózatban küldhetnek és fogadhatnak MMS-t, élményeiket fényképekben és videofelvételekben is megoszthatják barátaikkal, ismerőseikkel. Sőt, februárban a külföldről magyarországi T‑Mobile-osoknak küldött multimédiás üzenetek díja csak 28 forint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • atlagember #2
    Jogos. (Különben is én nem szoktam síelni, viszont telefonálni igen.)
  • pemga #1
    Nyári akció az ingyenes volt, nem? Mikor vállalja már fel valaki, hogy a saját hálózatai között ne kelljen roamingot fizetni? Mekkora lépéselőny lenne már? :) DT Vs. Vodafone