SG.hu

Siemens - Microsoft értékesítési szövetség

A Siemens Communications ágazata és a Microsoft új, több évre és az egész világra szóló értékesítési és marketing megállapodást kötöttek.

Ennek célja, hogy nemzetközi alapon terjedelmes termék-portfóliót nyújtsanak az üzleti ügyfelek számára a telefónia, a konferencia- és kollaborációs (munkatársi együttműködést segítő) megoldások területén. A felek közös célja, hogy piacra vigyenek jelenlét-alapú (presence-based) alkalmazásokat, amelyek a beszéd- és video-átvitel, az azonnali üzenetovábbítás (instant messaging) és a web-konferencia funkciókat egyetlen átfogó szoftvercsomagban egyesítik. Ettől azt remélik, hogy jelentősen javítani lehet a munkatársak termelékenységét és a csoportok szervezeti határain átívelő együttműködést (kollaborációt) - többek között azáltal, hogy így megszűnnek a munkahelyi kommunikációban a PC-t és a hivatali telefont ma még elválasztó "hézagok“.

A megállapodás értelmében például a Microsoft Office Live Communications Server 2005, továbbá a Microsoft Office Systems "Istanbul“ kódnevű legújabb tagja és a Microsoft Office "Live Meeting“; illetve a Siemens teljes jelenlét-alapú HiPath-OpenScape kollaborációs portálja, valamint további, még kifejlesztendő termékek lennének a közös marketing és értékesítés tárgyai. Ez az együttműködés arra a termék-stratégiai partneri kapcsolatra épül, amelyet a két vállalat az elmúlt két évben egymás közt felépített.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!