SG.hu

Tömeges MMS vállalati ügyfeleknek a T-Mobile-nál

A T‑Mobile vállalati ügyfelek számára kínálja tömeges MMS szolgáltatását, mellyel különböző belföldi mobilszámokra óránként akár 3600 MMS küldhető el számítógépről.

Az MMS készülékek száma gyors ütemben növekszik és a szolgáltatás fejlődésével párhuzamosan egyre többen használják ki a multimédiás üzenetek előnyeit. A T‑Mobile szöveges, Tömeges SMS szolgáltatása pl. a pénzintézetek ügyfeleinek biztonságos tranzakcióit vagy a felvételi tájékoztatásban felmerülő igényeket szolgálja ki. A rövid szöveges üzenet ilyen típusú alkalmazását követően a cég bármely belföldi vállalatnak, szervezetnek kínálja a Tömeges MMS-t, amely a már bevált megoldás multimédiás változata.

A Tömeges MMS szolgáltatással a T‑Mobile MMS központjára közvetlenül csatlakozva megfelelő programmal számítógépről nagy mennyiségű MMS küldhető rövid időn belül. Az egyedi megállapodás keretében megszabott árazással akár óránként 3600 MMS is továbbítható. A szolgáltatással a vállalat sajtóközleménye szerint a mobiltelefonokra, e-mail címekre a hosszabb szöveggel, képpel és akár zenével együttesen sokkal figyelemfelkeltőbb, informatívabb üzenetek küldhetők. Az MMS új területeken kínál értékesebb kommunikációs lehetőséget, hiszen egy utazás kiajánlója vagy egy termék bemutatása képpel és hanggal eredményesebb lehet az egyszerű szöveges információnál.

Az MMS további előnye, hogy egy jól körülhatárolható célcsoport tagjaihoz közvetlenül is továbbítható. A vállalat szerint a Tömeges MMS mellett szól, hogy a hagyományos eszközökkel szemben gyorsabb, térben és időben kötetlenebb (akár külföldön is eljut az ügyfélhez), és nagyobb partneri kör és viszonylag kis számú ügyfél esetén is jól alkalmazható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pistikem1 #2
    ?
  • Bh #1
    Csodálatos !