SG.hu

GamePro - új kétheti életstílus- és játékmagazin

Szakítva a hagyományos játékmagazinok koncepciójával a 14-18 éves magyar fiatalok eddig kevésbé elért rétegét célozza meg új kiadványával, a GamePróval az IDG Hungary Kft.

A kétheti rendszerességgel megjelenő 52 oldalas lap azokat a fiatalokat szólítja meg, akik mindamellett, hogy kiemelten érdeklődnek a digitális kütyük (mobiltelefon, mp3-lejátszó, DVD, stb.) iránt, szabadidejükben szívesen játszanak mobiltelefonon, játékkonzolon, vagy akár PC-n is. A GamePro határozottan nem játéklap - több annál, ezt fejezi ki a kiadvány szlogenje is: "Több mint játék". A magazin olvasói bármikor, bármivel és bárhol hajlandóak játszani - a digitális újdonságok iránti kíváncsiság a közös szabadidős tevékenységgel kiegészítve teszi őket egy fogyasztói és olvasói célcsoporttá. A lap kifejezetten humoros, ironikus stílusban szólítja meg olvasóit, és a digitális és játékújdonságok bemutatása mellett meghatározó mennyiségben biztosít felületet egyéb témák, közösségi oldalak számára is.

A GamePro első száma 2005. január 21-én jelenik meg 40 000 példányban. Kapható lesz országszerte az újságárusoknál, 298 Ft-os fogyasztói áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gyurmandia #7
    Ja!
  • Alfa Of NS #6
    "A lap kifejezetten humoros, ironikus stílusban szólítja meg olvasóit"

    Na az ilyenbol nagy luzersegek tudnak kijonni.
  • Tetsuo #5
    Hámmer lehet hogy játszanak..
  • Cat #4
    nagyobb égés és amatőrség, hogy behirdetik sajtóközleményekben a dolgot, és közben a honlapra meg az a szöveg van kirakva hogy

    "látogass vissza kicsit később"
  • winnie #3
    a készítők meg nem merik kiírni a nevüket a homepage-re... nokomment.
  • pemga #2
    Életstílus és játékmagazin? Miez, Cosmo?
  • winnie #1
    40ezer példány? durva. kíváncsi leszek, hogy a fiatalság kapható -e ilyesmire.