Dojcsák Dániel

Mobiado luxustelefon

A majd negyedmilliós "Mobiado" luxus mobiltelefon nem az átlagemberek igényeinek készült. Kívülről csupa luxus, belül pedig minden megtalálható, ami egy üzletember számára fontos lehet.

Miért szeretnek a legfelsőbb döntéshozók sofőrrel kocsikázni a limuzinjukban, minthogy taxival közlekednének? Miért szignózzák a szerződéseket ékszer berakásos Mont Blanc tollal, ahelyett, hogy sima golyóstollat használnának? A válasz egyszerű: a megfelelő stílussal és eleganciával szeretnék végezni a dolgukat és persze a luxus benyomását szeretnék kelteni ügyfeleikben.

A luxus a Mobiado Professional kűlső kialakításával kezdődik, mely hat alapszínben lesz elérhető: matt és fényes fekete, kék, szürke, vörös és ezüst. A különlegesség érzését tovább erősíti a felhasznált anyagok listája. Habár a készülék nem drága nemesfémekből készül mint ahogy néhány korábbi luxustelefon, viszont kinézetre és tartósságra semmihez sem hasonlítható a piacon. Az alap borítás anodizált alumíniumból készül, míg a kijelző borítása a 3M által fejlesztett törésálló anyag, ami fele akkora tömeg mellett is szívósabb az üvegnél.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Mobiado Professional - klikk a képekre a nagyobb változathoz

A Nokia Series 40 alapra épülő telefon minden olyan funkcióval rendelkezik, ami egy mai csúcstelefontól elvárható, sőt! Néhány plusz érdekesség is található a Mobiado Professional-ben, úgy mint a Mitsubishi által gyártott száloptika, ami a megvilágításért felel, vagy az aranyozott gomb érintkezők az ITT-tól, hogy a teflon bevonatú, ezüstözött réz kábelezést ne is említsem, ami az Alpha cég keze munkáját dicséri.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) , 105 mm x 46 mm x 20mm-es készülék tömege 142 gramm, akkumulátora gyári adatok szerint 150-300 óra készenlétet és 3-6 óra beszélgetési időt tesz lehetővé. 65 ezer színű TFT kijelzőjének felbontása 128x128 képpont, beépített fényképezőgépe VGA (640x480) minőségben tud képeket rögzíteni. Az elektronikus levelezéshez szükséges hálózati kapcsolodásra Bluetooth és infraport szolgál, memóriája 6 MB, mely MMC kártyával tovább nővelhető. Megjelenése 2005 első negyedévében várható, ára 218 000 Ft körül lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #43
    Rossz médiumokat figyelsz.
    Ajánlom a www.greenfo.hu-t a www.humusz.hu-t a www.tudatosvasarlo.hu-t és az ott ajánlott linkeket.
  • BiroAndras #42
    Szerintem egy telefonnak alapvetően két dolgot kell tudnia :
    1. Lehessen vele telefonálni.
    2. Minél tovább bírja az aksi.

    Minden más csak arra jó, hogy villogjon vele az ember. Ráadásul a sok fülösleges és drága plussz funkció erősen a 2. pont rovására megy. Az előző telóm 10 napot bírt, a mostani meg csak 4-et.
    Ha ez a tendencia folytatódik, nemsokára újra vezetékes telefonunk lesz...
  • Yfel #41
    En legszivesebben mar azt a telefont is kivagnam a halalba ami van, hogy ne lehessek mindig elerheto...

    Y
  • NEXUS6 #40
    Hát nem tudom honnan szedted, hogy a polifonikus csengőhangokon fogunk üzenetet kapni az ántiklisztuzstól az ármágeddón elött, vagy valami ilyesmi, mer én nem erre akartam kilikadni,)

    Globalizáció meg van, jórészt függetlenül azoktól az idiótáktól (bocs akit ez mélyebben érint), akik ilyen telcsiket eladnak, vagy megvesznek.
    A globalizációnak vannak nyertesei pl Kína, India és vesztesei pl mi. Szóval ébresztő!

    Kínában meg csak az a követendő példa, hogy amíg nyugaton leomlanak a felhőkarcolók, ott épülnek. Azt hiszem ez jelent valamit!
    Az a tízenötéve tartó 10%-fölötti gazdasági növekedés is jelent valamit.
    Amúgy Kínában nem azzal májerkodnak, hogy valami cégnek van egy db ilyen csilivili telefonja, vagy a Nokiának 4 típusa a piacon. Ott százszámra veheted a különböző típusú telcsiket!!!
  • mechorg #39
    6230 rulz
  • hispan2 #38
    Ja ebből már veszek egy laptopot...
  • pepe003 #37
    Ennyi pézért... vazze! Akkor inkább már egy Sony Ericson P910 (vagy P 900i? )
  • atlagember #36
    Igazad van. Valóban ez a baj.
  • Commandante #35
    izé, el=egy
  • Commandante #34
    "kinézetre és tartósságra semmihez sem hasonlítható a piacon"

    Dehogynem, el darab téglához.