SG.hu

Csökkenti MMS-árait a T‑Mobile

A T‑Mobile januártól csökkenti MMS-árait. 2005 első két hónapjában ráadásul minden hálózaton belüli multimédia üzenet egységesen csak 28 forintba kerül.

A vállalat már több mint 800 ezer ügyfele használ MMS-re alkalmas telefont. Elsősorban számukra jó hír, hogy 2005. január 1-től kedvezőbb feltételekkel és egyszerűbben átlátható tarifarendszer szerint üzenhetnek szöveget, képet, videofelvételeket vagy hangot MMS-ben. A díjszabás januári változását követően lényegtelen lesz az üzenet nagysága és tartalma, hiszen a jövőben csak hálózaton belüli és más hálózatokba küldött kategóriák lesznek.

A mobilszolgáltató új tarifarendszere szerint hálózaton belül vagy e-mail címre 75, más hálózatokba pedig 125 forintért küldhető MMS. A díjak az eddig megszokott módon hétvégén és munkaszüneti napokon 50 százalékkal tovább csökkennek a jövőben is. Emellett a T‑Mobile-osok számára különleges akciós kedvezményként 2005. január 1. és február 28. között hálózaton belül hétköznap és hétvégén minden MMS csak 28 forintba kerül.


2005. február 1-től egyedülálló újdonságként a telefonálás során már megismert Te+Én szolgáltatás SMS és MMS változata is elérhető lesz. Az SMS Te+Én és MMS Te+Én keretében havidíj ellenében a társaság két-két előfizetőjének 30, multimédia üzenet esetén 50 százalékkal olcsóbban küldhető üzenet. Egy választott szám esetén így hétvégén kevesebb mint 19 forintba kerül egy MMS, amely szöveget, képet, videofelvételt és hangot egyaránt tartalmazhat. Választott számonként az SMS Te+Én havidíja 200, az MMS Te+Én havidíja 250 Ft.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mechorg #4
    Mindig ennyibe kéne neki, 160 karakter nem mindig elég, ez meg lehet hogy jobban megéri mint 2 sms. És 1000 karakter.
  • ZUL #3
    de hogy miért a német oldalt kellett belinkelni...
  • atlagember #2
    Ez szerintem a reklámcsíkba lenne való, nem pedig a hírek közé. Szerintem.
  • Chappy #1
    ő baja. én nem használom az MMS-t :D