SG.hu

A havi számlával is kifizethető a Domino-feltöltés

A T‑Mobile ügyfelei SMS-ben, havi számlájukkal, illetve m-com egyenlegükből egyaránt feltölthetik bármely Domino kártya egyenlegét.

A Domino SMS-feltöltő bevezetésével az egyenleg már bankkártya, illetve feltöltőkártya nélkül, bárhonnan és bármikor megnövelhető. Előfizetéses T‑Mobile-osok a Mobil Vásárlás szolgáltatás esetén is felhasználható keret erejéig bármely, pl. a családban használt Domino kártyát feltölthetik. A Mobil Vásárlás során m-com egyenlegükből a T‑Mobile előfizetéses ügyfelei 6000, Aranykártyások 15 000, Platinakártyások 20 000 forint erejéig utólagos számlafizetés mellett vásárolhatnak termékeket és egyenlíthetik ki különböző szolgáltatások ellenértékét. Domino kártyás ügyfelek elektronikus úton előre feltölthető m-com egyenlegük erejéig élhetnek az SMS-feltöltés lehetőségével.

Az SMS-feltöltő használata során a feltölteni kívánt telefonszámot 9 karakteres formátumban, a címletet elválasztójellel elkülönítve (pl. 301234567, 3000) kell elküldeni a +36303444500-es nem emeltdíjas telefonszámra. A szolgáltatás keretében 3000 Ft-os, 5000 Ft-os és 10000 Ft-os címletek érhetők el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!