Berta Sándor

Mp3 zeneszámokat játszik az USB-s vekker

Az elmúlt években számos érdekes USB-s termék napvilágot látott már. A különböző adattároló tollaktól, a ventilátorokon át napjainkban már akár USB-s erotikus segédeszközhöz is hozzájuthat az, aki ilyesmire vágyik.

Az USB csatolófelület még mindig vonzza az elmésebbnél elmésebb készülékek feltalálóit. A számítógéphez csatlakoztatható ébresztőóra ötlete nem új, hiszen már 2000-ben megjelent a piacon az első olyan termék, amelyet a PC párhuzamos portjára lehetett csatlakoztatni. Az akkori készülék az eltárolt MP3 formátumú zenei fájlokat csengőhang formájában volt képes visszaadni és lejátszani.


A néhány évvel ezelőtti vekkernek most elkészült az utódja. A teljes nevén Q-Sonic MP3-Wecker USB névre hallgató készülék azonban elődjével ellentétben már nem a párhuzamos, hanem az USB-porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez. A termék - nevével ellentétben - azonban nem csak az mpe as formátumú zenefájlok lejátszását támogatja, hanem a wav formátumú fájlokét is. A digitálisan tárolt melódiákba ráadásul a felhasználó bele is hallgathat.

A vekker mérete 150x140x70 milliméter, a működéséhez szükséges energiát három ceruzaelemből nyeri. Az eszköz egyszerre egy, legfeljebb 50 másodpercig tartó ébresztőszignál lejátszására képes. A készülék ára 19,90 euró és az interneten már megrendelhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)