SG.hu

Magyarországon is bemutatkozott az SAP Business One

Az SAP Hungary Kft. ma bemutatta a kifejezetten kis- és közepes vállalatok számára kifejlesztett SAP Business One megoldás-csomagját.

Az SAP Hungary Kft. a mai napon bejelentette, hogy immár a magyar piacon is elérhető a kis- és közepes vállalatok számára kifejlesztett átfogó ügyviteli megoldáscsomag, az SAP Business One. Ez egy olyan integrált, elérhető ügyviteli megoldás, mely a kis- és középvállalatok számára nyújt azonnali és hosszú távú segítséget a magasabb szintű irányítás megvalósításában, valamint valós és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat-menedzsmentben, logisztikában, szerviz tevékenységben és pénzügyben zajló eseményekről. A vállalat közleménye szerint a csomag használata biztosítja az üzleti döntések meghozatalához szükséges kulcsfontosságú, naprakész információkat.

A vállalat szerint a megoldás segítségével a felhasználó pontos és teljes körű üzleti információkhoz férhet hozzá, amit könnyen használható felület, Drag&Relate (Húzd és Nézd) szolgáltatás, valamint a Microsoft Office termékekkel való zökkenőmentes integráció is fokoz.

A szoftverfejlesztői csomaggal (Software Development Kit, SDK) a vállalat partnerei a megoldás alapfunkcióit kibővítve illetve megváltoztatva, ágazatspecifikus funkciókat és kiegészítő képességeket hozhatnak létre, vagy interfészt építhetnek ki külső (harmadik féltől származó) eszközök és rendszerek felé. "Bizonyos fejlettségi szintet elérve sok kisvállalat számára gondot okoz, hogyan tudja tovább növelni nyereségességét és megszerezni a kritikus üzleti döntésekhez szükséges információkat. A cégtulajdonosok illetve -vezetők többféle szoftveralkalmazás beszerezése után sem érzik úgy, hogy kézben tudnák tartani az üzleti működést és az értékesítési folyamatokat. A további növekedéshez és a jövedelmezőbb működéshez a kis- és középvállalatoknak (KKV) olyan megfizethető árú, hatékony üzleti megoldást kell bevezetniük, amely a szervezeten belül mindenki számára egyszerűen és valós időben elérhetővé teszi a döntés-előkészítési információkat" - nyilatkozta Vahl Tamás, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. "A különálló pénzügyi, készletgazdálkodási, értékesítési és ügyfélkövető alkalmazások helyett a KKV-k ma már olyan, könnyen kezelhető, kedvező árú, integrált alkalmazásokat keresnek, amelyek biztosítják számukra a sajátos követelményeik teljesítéséhez szükséges pontosságot és kontrollt. Olyan megoldást, amely egyetlen forrásból bocsátja rendelkezésükre az ügyféladatokat, a modern vezetői szintű irányítási eszközöket, és ezzel együtt az értékesítési folyamatokat is átláthatóvá teszi" - tette hozzá Kelemen Róbert üzletfejlesztési igazgató.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!