SG.hu

Időjárás-előrejelzés és filmelőzetesek MMS-ben

A legújabb mobiltelefonok a képek küldésén és fogadásán túl rövid videofelvételek lejátszására is alkalmasak, ezért a T‑Mobile VideoMMS-ben kínál időjárás-előrejelzést és mozielőzeteseket.

A televíziókból megismert formában megküldött időjárás tájékoztatók és a videofelvételeket tartalmazó filmajánlók részletes szöveges információval is szolgálnak. A cég legújabb multimédiás újdonsága az UMTS hálózatokon majdan elérhető alkalmazások előfutára.

Október 25-től előfizethetők a T‑Mobile új infoMMS kategóriái, amelyek az országban egyedülállóan mozgóképpel, videofelvételekben nyújtanak információkat. A t-zones Meteo VideoMMS szolgáltatás előfizetésével minden nap kora reggel a televíziókból már ismerős formában, a Kárpát medence felülnézeti képén műholdképszerű animációban peregnek le a várható változások. Az idő múlását mutató órának megfelelően látható a hazánk felett átvonuló felhőzet, a napszakok hőmérséklete, a szélirány, valamint, hogy merre fordulhat elő esőzés. Akiknek pedig a 10-20 másodperces videó összefoglaló kevésnek bizonyulna, azok az MMS-ben Pártai Lucia és Aigner Szilárd aznapra és három napra szóló, az országrészekre vonatkozó részletes időjárás-előrejelzését is olvashatják.

A moziba járók számára a VideoMMS teszi teljessé a vállalat szolgáltatását. A WAP-os moziműsor, a helyfüggő mozikereső, a WAP-ról letölthető mozielőzetesek, a filmek világához kapcsolódó háttérképek, csengőhangok és a mobiltelefonos jegyvásárlás mellett megrendelhető a mozi VideoMMS. A szolgáltatás előfizetői csütörtökönként és péntekenként a legfontosabb heti premier filmekről videoelőzetest, valamint részletes filmismertetőt kapnak telefonjukra.

Az időjárás előrejelzés és mozielőzetes VideoMMS-t a Nokia 3650, Nokia 3660, Nokia 6230, Nokia 7610, Nokia N-Gage, Sharp TM100, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P800 és a Sony Ericsson P900-as készülékek tulajdonosai vehetik igénybe (a készülékek aktuális, bővülő listája a társaság honlapján a szolgáltatás ismertetésénél megtekinthető). A szolgáltatás díja kategóriánként havonta (Domino kártya esetén 30 naponta) 869 forint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ombika #1
    Kivancsi leszek a minosegere!