SG.hu

Japánban is használható a T‑Mobile

A T‑Mobile előfizetéses ügyfelei SIM-kártyájukkal és megfelelő készülékkel a jövőben Japán legnagyobb mobilszolgáltatója, az NTT DoCoMo WCDMA hálózatán is telefonálhatnak.

A SIM-roaming segítségével a mobilcég előfizetői a japán szolgáltatónál vagy repülőtéren bérelt WCDMA készülékekbe helyezett SIM-kártyájukkal saját hívószámukon elérhetők maradnak és kezdeményezhetnek hívásokat. A beszélgetések mellett a megszokott rövid szöveges üzenetek küldésére és fogadására is lehetőség nyílik és a számlát később forintban, Magyarországon fizethetik ki. A GSM és a WCDMA rendszerek közötti átjárhatósággal a két társaság ügyfelei ezentúl egyszerűbben mobilozhatnak, nem szükséges helyben új SIM-kártyát vásárolniuk.

Az NTT DoCoMo közel 50 millió előfizetővel a világ egyik meghatározó mobilcége, ügyfelei számára 2. és 3. harmadik generációs szolgáltatásokat egyaránt nyújt. Utóbbi területen az NTT DoCoMo meghatározó és úttörő szerepet játszik, hiszen legkorszerűbbnek számító harmadik generációs hálózatát ma már közel 6 millióan használják.

A T‑Mobile-nak jelenleg 141 ország 310 szolgáltatójával van roaming együttműködése és előfizetéses ügyfelei a GPRS/MMS szolgáltatásokat összesen 65 külföldi partnerhálózaton vehetik igénybe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #1
    Japánban inkább DoCoMot használnék..