SG.hu

Steve Ballmer kitüntette a Számalk Rt.-t

A Microsoft vezérigazgatója Steve Ballmer Budapesten "A legnagyobb licencszállító" címmel tüntette ki a Számalk Informatika Rt.-t.

Papp Tibor a magyar vállalat vezérigazgatója elmondta, hogy az elmúlt években folyamatosan cége nyerte el ezt a megtisztelő díjat. A vezérigazgató kifejtette, hogy míg korábban csupán nagyvállalati ügyfelekkel foglalkoztak, az elmúlt években jelentősen nőtt a középvállalatokkal lebonyolított forgalmuk is. A Számalk Informatika Rt. üzleti hatékonyságot növelő, komplex informatikai és üzleti megoldásokkal szolgálja ügyfeleit, a hazai informatikai piac egyik maghatározó szereplője, tette hozzá Papp Tibor. A cég a licenceléstől kezdve a Microsoft CRM megoldásáig teljes egészében lefedi a Microsoft szolgáltatási palettáját a multimédiás oktatásig bezárólag.


A magyar cég Microsoft technológiára épülő bevétele évente több százmillió forint. A Számalk Informatika Rt. Microsoft technológiára épülő megoldásaival ügyfelei komoly megtakarítást és hatékonyságnövekedést érnek el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!