SG.hu

Egyesítette távközlési üzletágait a Siemens

Október 1-jétől Siemens Communications néven egyesítette a távközlés különböző területeivel foglalkozó területeit a Siemens-csoport.

A jövőben ehhez az üzletághoz tartozik a vezetékes és a mobil telefonáláshoz kapcsolódó minden terület, beleértve a hálózati eszközöket és a fogyasztóknak szánt készülékeket is. Magyarországon a Siemens Rt. Communications üzleti területének vezetésére Erdős Erika, a Siemens mobile korábbi igazgatója és Matusek Tamás, a Siemens mobile korábbi gazdasági igazgatója kapott megbízást.

A Siemens AG Igazgatósága a technológiai irányvonalakat és a vevői szükségleteket figyelembe véve határozott arról, hogy a vezetékes hang-és adatátviteli megoldásokkal (ICN - Információs és Kommunikációs Hálózatok), valamint a mobil távközléssel (ICM - Információ és Kommunikáció, Mobil) foglalkozó üzleti területeit összevonja és létrehozza a Siemens Communications ágazatot.

A Siemens Communications 160 országban van jelen. A 60 ezer főt foglalkoztató divízió, amelynek forgalma a 2003. üzleti évben (2002. október 1. - 2003. szeptember 30.) 17 milliárd euró volt, az egyetlen olyan gyártó, amely ügyfeleinek a hálózati megoldásoktól a készülékekig komplett megoldásokat kínál. Az új terület vezetője Lothar Pauly lett. Magyarországon a Siemens Rt. Communications üzleti területének vezetésére Erdős Erika, a Siemens mobile korábbi igazgatója és Matusek Tamás, a Siemens mobile korábbi gazdasági igazgatója kapott megbízást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Picador #1
    A puszta tényen kívűl még arra lennék kiváncsi, hogy milyen céllal történt midez.