SG.hu

Új RFID megoldasok a Suntól

A Sun Microsystems új megoldásokkal csökkenti az RFID-implementációk költségeit és bonyolultságát.

A Sun bejelentette az egyre növő rádiófrekvenciás azonosítási (RFID) piac számára nyújtott támogatásának következő fázisát, ennek keretében számos új megoldás elérhetőségét. Ezek közé tartozik a Sun, a SIS Technologies és az SSA Global termékeit és szolgáltatásait egyesítő RFID raktárkezelési megoldás, az iForceSM partnereknek szóló RFID ajánlat, valamint az RFID viszonteladói megfelelési program. A cég un RFID-kezdeményezéseit az EPCglobal konferencián is bemutatta, valamint a Gillette RFID-integrátoraként és fontos megoldásszolgáltatójaként a Gillette-tel, a VeriSign-nal és a Wal-Marttal közösen demonstrálta, hogyan azonosítható egy doboz elveszett Gillette Venus borotva, és hogyan rendelhető hozzá ismét a megrendeléshez.

A Sun és a kiemelt infrastruktúra-, műszaki támogatási, szolgáltatási és műszaki megoldásokat szállító SIS Technologies, valamint a vállalatirányítási (ERP-) megoldásokat gyártó SSA Global a közelmúltban közös RFID raktárkezelési megoldást alakítottak ki. A közös megoldás elsődleges összetevője az SSA RFID, amely lehetővé teszi az összes SSA Global termék - így például a cég raktárkezelési megoldásának - együttes használatát az RFID-technológiával. Az SSA RFID a Sun Java System RFID szoftverre épül, és a SIS infrastruktúra-integrációs szolgáltatásaival helyezhető üzembe. Ezzel az integrált megoldással hatékonyabban oszthatók meg az úton lévő nyersanyagokkal és árukkal kapcsolatos naprakész információk, illetve könnyebben lehet megfelelni a nagy kereskedelmi szervezetek és kormányzati intézmények által kiadott új rendelkezéseknek.

A Sun iForce partnereknek szóló RFID-ajánlata kifejezetten a hálózati RFID-megoldások fejlesztésének elősegítésére készült. Az ajánlat egyik igen fontos része a Sun Java System RFID Software Toolkit. A Sun RFID Toolkit (RFID eszközkészlet) leegyszerűsíti az RFID-eszközök (például az olvasók) és a Sun Java System RFID szoftver kommunikációját biztosító RFID eszközillesztők fejlesztését. Az eszközkészlet a NetBeans integrált fejlesztőkörnyezet (IDE) előnyeit aknázza ki, és segítségével az RFID-adapterek fejlesztéséhez szükséges idő akár felére rövidíthető. A Sun RFID Toolkit használatával az RFID-olvasók és más eszközök integrálhatók a Sun Java System RFID szoftverrel, de egyéni eszközillesztők is készíthetők az RFID-rendszerekhez.

Az iForce partnerek számára készült Sun RFID ajánlat keretében a résztvevők hozzájuthatnak a legfrissebb hírekhez, dokumentumokhoz, a Java System RFID szoftverrel összefüggő fejlesztést és marketingtevékenységet segítő szoftverekhez és eszközkészletekhez. A műszaki erőforrásokon és a kereskedelmi információkon túl a Sun RFID ajánlat keretében a vállalatok a céggel együtt készíthetnek pilot- és éles rendszereket az RFID tesztközpontokban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!