SG.hu

Új vállalati csomag a T‑Mobile-nál

A T‑Mobile vállalati ügyfelei a Telemátrix szolgáltatás-csomaggal, korszerű megoldásokkal, a cég működéséhez szabható alkalmazással kedvezőbbé tehetik a mobilhasználatot.

A T‑Mobile októbertől, a szolgáltatásra előfizető vállalat munkatársai által a világhálón keresztül teljes körűen vállalatra, vállalkozásra szabható újdonságot vezet be, kedvezőbbé téve a céges előfizetések használatát. Az üzleti előfizetők a Telemátrix szolgáltatás-csomaggal a csoporton belüli kedvezményes tarifák, a kedvezményes vezetékes körzet opció kínálta percdíjak mellett élhetnek a virtuális csoporttagok, a kimenő- és bejövő hívásszűrés, a limit-tájékoztató kínálta lehetőségekkel. Emellett rögzíthetők a céges- és magánjellegű hívások elkülönítésének szabályai. A Telemátrix adminisztrációs felületén a vállalat által kijelölt adminisztrátor teljes egészében a társaságnál érvényes szabályoknak - munkanap, szabadnap, munkarend - megfelelően állíthatja be az egyes szolgáltatásokat.

A vezetékes körzetet kedvezménnyel egy megjelölt körzetben a vállalat munkatársai még kedvezőbb percdíjakkal hívhatnak minden vezetékes telefonszámot, a virtuális csoporttagok funkcióval pedig megjelölhetők azok a T‑Mobile előfizetők, akiket a vállalat munkatársai gyakran hívnak és ezekre a hívásokra kedvezményes tarifa alkalmazható. A kimenő hívásszűréssel területi és idő alapon meghatározható, a céges előfizetésekről mely hívószámok érhetők el céges számlára, illetve mely beszélgetések számítanak magánjellegűnek. A bejövő hívásszűrés opcióval szintén terület és idő alapon megadható, melyik előfizetői kártya milyen számokról fogadhat hívást. Ez a lehetőség leginkább a külföldi mobilhasználat, azaz roaming esetén fontos, hiszen ebben az esetben a magánjellegű hívásokat a kártya birtokosa egy saját tulajdonú előfizetői kártyán fogadhatja. Az internetes felületen kezelhető limit-tájékoztatóval megadható értesítési címekre (SMS/e-mail) a legfeljebb három előre rögzített összeghatár túllépéséről a Telemátrix automatikusan értesítést küld.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!