SG.hu

A T‑Mobile újabb négy évig támogatja a magyar olimpiai csapatot

Az athéni olimpia emlékezetes pillanatait megörökítő fotókiállítás megnyitóján a Sportmúzeumban Sugár András, a T‑Mobile Magyarország Rt. vezérigazgatója bejelentette, hogy a társaság újabb négy évvel meghosszabbítja a MOB-nak nyújtott támogatást, így a vállalat a pekingi olimpiára történő felkészülés során továbbra is Gyémántfokozatú Főtámogatója lesz.

A Reuters Magyarország Kft. és a T‑Mobile együttműködésének köszönhetően a Sportmúzeumban megnyílt a görögországi ötkarikás játékok pillanatait, küzdelmeket, sikereket és bukásokat egyaránt megörökítő fotókiállítás. Az óriásfotók a több ezernyi, Athénban készült kép legérdekesebbjei. A T‑Mobile a hazai sport kiemelkedő támogatójaként 1994. óta (korábban Westel néven) a Magyar Olimpiai Bizottság Arany-, illetve Gyémántfokozatú főtámogatója. A magyar sportolók sikeres szereplésének segítőjeként az 1996-os atlantai, 2000-es sydney-i és a nemrég véget ért athéni ötkarikás játékokon az anyagi hozzájáruláson túl kommunikációs szolgáltatásokkal, készülékekkel segítette a sikeres szereplést. Az együttműködés és a számos sportolóval kötött egyéni megállapodás eredményeként a görög fővárosban zajló sporteseményen a cég támogatását élvező 10 sportoló szerzett aranyérmet és több dobogós, pontszerző hely is a társaság támogatottjainak nevéhez fűződik.

A Magyar Csapat tagjainak szereplését és a világ legjobb sportolóinak teljesítményét hatalmas érdeklődés kísérte. A játékok ideje alatt a t-zones WAP-portáljának Athén 2004 rovatát több mint 700 ezer látogató kereste fel, akik közel 2,5 millió WAP oldalt töltöttek mobiltelefonjukkal. Az SMS hírkategóriára előfizetőknek több mint 2,1 millió, a multimédiás híreket előnyben részesítőknek közel 70 ezer MMS szolgáltatott friss híreket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!