SG.hu

A T‑Mobile üdvözli a 3G pályázat kiírását

A társaság üdvözli, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság közzétette a pályázati kiírását az UMTS sávok frekvenciahasználati jogosultságára.

Az ország legnagyobb mobilszolgáltatójaként a T‑Mobile Magyarország szerepe meghatározó lehet az UMTS magyarországi kiépítésében és elterjedésében. Sajtóközleményük szerint a pályázatot az elkövetkező napokban tanulmányozni fogják.

Sugár András emlékeztetett: "A T‑Mobile Magyarország ma is több, a harmadik generációs hálózatokra jellemző szolgáltatást nyújt Magyarországon és ezek minősége a nagyobb átviteli sebességnek (induláskor várhatóan 384 kbit/s) köszönhetően jelentősen javulhat. A mobilon nézhető televíziós műsorok, a videoletöltés és a később megjelenő videotelefonálás a mobil kommunikáció új korszakát jelentik majd. Még izgalmasabb, még érdekesebb időszak köszönt be, amely az innovációban élen járó T‑Mobile Magyarország előfizetői számára rendkívül sok újdonságot tartogat. Ezzel együtt a továbbfejlesztett GSM még sokáig meghatározó lesz és ügyfeleink számára átjárhatóvá tesszük a két technológiát, választási lehetőséget kínálva ezzel számukra."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!