SG.hu

A Sony 149 euróra csökkenti a PS2 árát

A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ma bejelentette, hogy a PlayStation 2 játékkonzol ajánlott fogyasztói árát Európa szerte azonnali hatállyal 149 euróra, illetve azzal egyenértékűre csökkenti.

A 2000 novemberi megjelenése óta a PlayStation 2-t közel 24 millió fogyasztó vásárolta meg a PAL területeken. Az árcsökkenés a cég reményei szerint a konzol új növekedési fázisát indítja el, és vele együtt jelentős lökést fog adni a gépre megjelenő játékok eladásának is.

David Reeves, a Sony Computer Entertainment Europe elnöke az árcsökkenést az alábbi módon kommentálta: A PlayStation 2 hihetetlenül sikeres, és most eljött az idő, hogy megnöveljük a jelenlegi 24 millió PlayStation 2 tulajdonos számát. Már most is több mint 1000 féle játék kapható, továbbá számos újdonság, mint pl. a Gran Turismo 4, Getaway: Black Monday, Singstar Party, EyeToy Play 2 és a Killzone, valamennyi az SCEE gondozásában, valamint a GTA San Andreas a Take 2, a Burnout az Electronic Arts, illetve a Metal Gear Solid 3: Snake Eater a Konami gondozásában jelenik meg az idén.

Az új 149 eurós attraktív ár ezekkel az új szoftverekkel együtt mindenki számára elérhetővé és izgalmassá teszi a PlayStationnel való játékot, és biztosítja, hogy a számítógépes szórakoztatási rendszerek közül továbbra is a PS2-t válassza egy még szélesebb és egy még sokrétűbb felhasználói kör.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • crx #9
  Ez igy igaz 35 ezret megér?:))
 • NEXUS6 #8
  "de a PC sek ne szoljanak mert az akor megvett Pc most nem ér egy forintot se."

  Ezért veszek használt konfigokat;))))
  Hülye az aki a legújjabb cuccossal szopatja magát: drága, progi nuku stb.

  Ez a konzolra is vonatkozik. Szerintem most már kb megéri PS2-t venni.
 • crx #7
  Az első Gépem 200 volt de sajnos már a kukában landolt a második meg 100 ért de aztmost is használom. elég jol lecsökent az ára az biztos de a PC sek ne szoljanak mert az akor megvett Pc most nem ér egy forintot se.
 • Dzson #6
  Nexus, a kezdő ára 170HUF bruttó volt.
 • Dzson #5
  Azt nem tudom, hogy a 12 éves PC pöcsök, akik életükben láttak 2db gamét konzolra, és fogalmuk sincs arról, hogy miért jó egy játék, mit irogatnak konzolos hírhez...?
 • NEXUS6 #4
  Mit akartok, a kezdő árhoz képest kb 100e Ft-al kevesebbe kerül.;)))

  Monnyuk hozzá raksz még két három gáme árát és veszel egy tök baró PC-t.
 • Xboxman #3
  50-et még talán...
 • Manoi #2
  Jah még így is baromi sok!
 • Punkerwork #1
  100-at se adnék érte