SG.hu

Havi 5 ingyen MMS minden T‑Mobile-osnak

A T‑Mobile az előfizetéses ügyfeleinek nyújtott MMS kedvezményt augusztus 15-étől Domino kártyásokra is kiterjeszti, így cég közel 4 millió előfizetője az év végéig hálózaton belül havonta 5 multimédiás üzenetet küldhet ingyenesen.

A havonta felhasználható 5 ingyenes MMS-sel régi és új előfizetők egyaránt képet, hangot, szöveget, valamint rövid videofelvételt is tartalmazó üzenetekben oszthatják meg élményeiket. Az 5 ingyenes MMS augusztus 15-ét követően teljes egészében felhasználható, függetlenül attól, hogy az akció a hónap közepén kezdődik, de MMS képeslap küldésre nem. A Domino kártyások számára regisztrációval (a 1777-es számon hívható Domino központ Szolgáltatások menüpontjában) elérhető kedvezménnyel a közel félmillió MMS-es telefonos előfizető mellett azok is élhetnek, akik nem rendelkeznek a legújabb, képküldésre alkalmas mobiltelefonnal.

A vállalat honlapján elérhető Multimédia Albumból egyszerű SMS regisztrációval - bármely T‑Mobile-os számra vagy e-mail címre - a kedvezmény erejéig szintén ingyenesen továbbíthatók az MMS-ek. A Multimédia Albumban tárolt vagy a t-zones WAP-oldaláról letölthető képekkel a kamera nélküli mobiltelefonok esetén is érdekesebbé, színesebbé varázsolható a szinte korlátlan írott mondanivaló, ugyanis az MMS segítségével a különböző formátumú fájlok (képek, hangok, videofelvételek) mellett egészen 150 kilobyte-ig bőséges szöveges információ küldhető.

A díjmentes multimédiás üzeneteken túl további előnyös lehetőségként az ügyfelek hétvégén féláron, az MMS méretétől függően bármely hálózatba és e-mail címre 48 illetve 100 forintért küldhetnek MMS-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!