SG.hu

Pörögnek a szigetlakók: üzenetrekord mobilon

Minden korábbinál aktívabban kommunikálnak a mobiltelefonjukon a Sziget Fesztivál látogatói.

A rendezvény első négy napján naponta átlagosan 45 ezer a rendezvény ideje alatt pedig közel 230 000 szöveges üzenetet adtak fel csak a Pannon GSM rendszerében a Sziget látogatói - ez több mint 10 százalékkal nagyobb forgalmat jelent, mint az egyébként akkoriban szintén rekordnak számító tavalyi üzenetküldés. A mennyiségben közrejátszhatott a vállalat ügyfeleinek szóló további kedvezmény: ők a Sziget ideje alatt mindössze 9 forintért küldhettek SMS-t.

Hatalmas sikert aratott a tegnap zárult Sziget Fesztivál egyik fő attrakciója, a djuice ERŐ-TÉR. A hét nap során több mint 4000 látogató próbálta ki az egyedülálló kalandjáték-sorozatot. Rendkívül népszerűek voltak a Sziget-lakók körében a Pannon GSM további szolgáltatásai is, így az SMS és MMS üzenő-falak, az SMS-ben lekérdezhető programinformáció és az ingyenes telefonakkumulátor-töltés is, mely utóbbi során több mint 10 000 készüléket töltöttek fel a cég munkatársai segítségével a szigetlakók. A Szigeten felkínált MMS-küldési kedvezmény hatására sokan éltek egy másik lehetőséggel is: a társaság szakemberei minden érdeklődőnek segítettek telefonja MMS-küldési opciói közül kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • [HUN]PAStheLoD #4
  9ft ? és garantálom hogy ezen is jócskán van hasznuk ..
 • Cat #3
  a 9ft csak ott, az MMS akció mindenhol érvényes

  "A djuice valamint a Pannon GSM ügyfelei ezért a jelképes összegért küldhetnek szöveges üzenetet a fesztivál időtartama alatt a Sziget teljes területéről bármely hazai hálózatba. A fantasztikus SMS-ár a négy helyszínen felállított Üzenőfalakra, valamint a Sziget programinformációs szolgáltatás aktiválására elküldött üzenetekre is vonatkozik."

 • Pheel #2
  A 9 Ft csak ott volt igaz vagy mindenhol?
 • gz8 #1
  "és az ingyenes telefonakkumulátor-töltés is, mely utóbbi során több mint 10 000 készüléket töltöttek fel a cég munkatársai segítségével a szigetlakók"

  1700 mAh-s akkuval és 22 napos készenléti idővel ez felejtős