SG.hu

Intel virtuális focibajnokság az Árkád üzletközpontban

A labdarúgó Európa Bajnokság alkalmából az Árkád Örs Vezér Tere Üzletközpontban mintegy 240m2-en Intel virtuális focibajnokságot rendeznek. A bevásárlóközpont földszintjén 16 db Intel Pentium 4 Hyper Threading processzoros gépen Euro 2004-es focijátékokkal lehet megküzdeni a dicsőségért és természetesen a nyereményekért.

A 16 db Intel Pentium 4 2,8 GHz Hyper Threading processzoros gépeken napközben bárki gyakorolhatja a játékot. A versenyzők az Electronic Arts Uefa Euro 2004-es focijátékkal mérkőznek meg, mely olyan valószerű jelenetekkel rendelkezik, mint a kiosztott sárga lap esetén lökdöső és méltatlankodó játékosok, vagy az éljenző közönség. Minden nap, a délután során rendezett bajnokság alkalmával a versenyzők összemérhetik tudásukat, sőt, értékes nyereményeket is nyerhetnek, többek között az Intel ajándékaként egy angol nyelvoktató szoftvert. Eközben a zajló portugáliai foci EB eredményeit a vásárlóközönség valós időben kísérheti figyelemmel a bevásárlóközpontban különböző helyeken elhelyezett eredménykijelző táblákon és monitorokon. Az eredménykijelző PC-ket szintén Intel processzorok hajtják meg.

Amennyiben döntetlen egy adott meccs eredménye, azt "hagyományos" kapura rúgással döntik el a versenyzők között. A bajnokság döntőjét a hétvégén rendezik, ahol nagy értékű szoftver-csomagokat kapnak majd a szerencsés nyertesek.

A számítógépes játékok mellett egyéb programok is várják a közönséget. Kialakításra került egy úgynevezett "Centrino zóna", ahol 5 db Intel Centrino Mobile Technológiával ellátott számítógépen lehet kipróbálni a vezeték nélküli internetezés élményét. A "kötetlen" számítógép-használat élményéhez a Wiera biztosítja a hozzáférést. A vállalat a Centrino noteszgépek teljesítményét videóvágással is demonstrálja - több hasonló témájú bemutató és továbbképzés is várja a helyszínen érdeklődőket. A megvágott anyagokat két projektor is vetíti az esemény helyszínén.

További, nagy érdeklődésre számot tartó program a "Beckham frizura sarok". Itt a népszerű sztár vállalkozó kedvű rajongói kedvencük aktuális vagy éppen múltbéli hajkompozícióit próbálhatják ki. A Cosmopolitan Virtual Hairdresser szoftver képes modellezni, hogyan néz ki valaki a sztár hajkölteményeivel. A digitális élményen túl, a rajongók akár Beckham-frizurával is hazatérhetnek, hiszen az ügyes kezű fodrászok bármelyik frizurát a gyakorlatban is megvalósítják. A hagyományos foci kedvelői sem unatkoznak majd a rendezvényen, őket várja a Csocsóbajnokság.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Picador #1
    Mikor lesz? Hol lehet rá jelentkezni?