SG.hu

Remixversenyt hirdet DJ Strebinszky és az Intel

Idén egy igazán nagyszabású versenyre készülhetnek a Sterbinszky zenéjét kedvelők, ugyanis a 2004-es remixpályázat együttműködő partnere a világ legnagyobb chipgyártója, az Intel.

Alig néhány hónapja zárult le Sterbinszky nagysikerű "Gates of Mind" remixversenye, a népszerű és elismert DJ azonban ismét tehetségük megcsillogtatására bátorítja a remixereket. Az Intel mostani hazai kezdeményezése is azt hivatott erősíteni, hogy az Intel elkötelezett a digitális zenei tartalmak előállítása és kezelése terén.

A feladat nem kevesebb, mint egy remix elkészítése Sterbinszky & Bruckmann "Club Rotation" című dalára zenei stílus- és teredelembeli kötöttségek nélkül. Az új változat alapjául szolgáló hangsávok letölthetők Sterbinszky hivatalos honlapjáról és a VIVA TV weboldalról, valamint wav formátumban megtalálhatók Sterbinszky & Bruckmann április 23-án megjelenő "AXEtázis a Palaceban 4" című EP-jén. A 73 perc zenei anyagot és 11 tracket tartalmazó lemez egyébként a nyár elején megjelenő azonos című mixlemez előhírnöke.

A pályázatnak egy feltétele van csupán: kedvet és tehetséget érezni egy aktuális klubdal "újraformálásához". A beérkezett remixeket az eredeti mű szerzői, azaz Sterbinszky és Bruckmann fogják elbírálni a verseny lezárása utáni napokban. Az eredményről és a nyertesekről a www.sterbinszky.hu weboldalon és Sterbinszky hírlevelében ([email protected]) adnak hírt.

Golubeff Róbert, az Intel Regionális Disztribúciós Igazgatója elmondta: "Örömünkre szolgál, hogy Magyarország legismertebb DJ-jével tudunk együtt dolgozni. Együttműködésünk jól példázza, mennyire sokoldalú az Intel processzorok felhasználhatósága." A tíz legjobb remix készítője kap egy-egy példányt Sterbinszky & Bruckmann hamarosan megjelenő, "AXEtázis a Palaceban 4" című mixlemezéből. Amennyiben a szerzők a nyertes remixet arra alkalmasnak találják, úgy az első helyezett alkotást a szerzőpáros következő lemezén helyet kaphat. További értékes Intel nyeremények várnak az első három helyezettre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PyRex #6
    Vajh miért van az, hogy Sterbinszky-ről rengeteg elektronikus zenét játszó magyar DJ nem igazán pozitív véleménnyel van... Tán csak nem az az oka, hogy feleannyi idős srácok, mint Sterby képesek százszor olyan jó zenéket keverni (és persze írni is)... No Comment.
  • Steroid #5
    Na erre nem mondok semmit sterbinszkyt-t sem tom mért kell ennyire isteníteni vannak nála sokkal jobb dj-k de hát a pénz meg a protekció csodákra képes kicsiny országunkban.
  • [HUN]PAStheLoD #4
    ha ilyen nagy nevek támogatják biztos sokan mennek majd!
  • Tetsuo #3
    Mi az a Sterbinszky, 1 pia? :)
  • Pheel #2
    LOL
  • gz8 #1
    Gratula. Ennél rosszabb reklámot :C