SG.hu

Az IBM elnyerte az Intel minőségjavítási díját

Az IBM lett az Intel 2003. évi beszállítóinak a folyamatos minőségjavításért adományozott, értékes SCQI-díj (Supplier Continuous Quality Improvement Award) egyik nyertese.

Ez a díj az Intel azon beszállítóinak legmagasabb szintű elismerése, akik olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek alapvető fontosságúak az Intel sikere szempontjából, és akik rendkívüli mértékben elkötelezettek a minőség és a teljesítmény iránt. Az IBM az Intel számára gyártott notebookok, asztali számítógépek, munkaállomások és szerverek szállításáért részesült az elismerésben. Az IBM és 15 további SCQI-díjazott tiszteletére ünnepséget rendeztek a kaliforniai Burlingame-ben.

"Ennek a díjnak az ad különös jelentőséget, hogy az Intel, - amely maga is vezető technológiai cég -, az IBM ThinkPad notebookjait, ThinkCentre asztali számítógépeit, ThinkVantage technológiáit, eServer xSeries rendszereit és IntelliStation munkaállomásait használja mindenhol" - közölte Steve Ward, az IBM Personal Systems Group részlegének alelnöke és vezérigazgatója. "Az, hogy az Intel - immár a harmadik egymást követő évben - hatékony és értékes partnernek ismeri el az IBM-et, kiválóan bizonyítja, hogy vállalatunk hajszálpontosan képes előrejelezni és kielégíteni vásárlóinak igényeit."

"Az Intel értékeli és elismeri az IBM folyamatos minőségjavítás terén tett ez évi erőfeszítéseit, amivel most is túlszárnyalta elvárásainkat" - fogalmazott Martin Menard, az Intel IT Productivity, Collaboration & Flex Services részlegének igazgatója. "Az IBM a Centrino mobil technológiával bizonyította elkötelezettségét az Intel mellett, valamint az információ-technológia eredményei iránt."

Az SCQI-díj az Intel folyamatos minőségjavítási programjának része, amely az Intel beszállítóit további erőfeszítésekre és folyamatos minőségjavításra kívánja ösztönözni. Megszerzéséhez a beszállítóknak legalább 95%-os eredményt kell elérniük azon az értékelésen, amely felméri a jelöltek teljesítményét és azt, hogy meg tudnak-e felelni a költségekkel, minőséggel, rendelkezésre állással, szállítással, technológiával és reagálási idővel kapcsolatos elvárásoknak. Az SCQI-programmal kapcsolatban további információ található a http://suppplier.intel.com/quality/ cím alatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!