SG.hu

CeBIT: a világ legnagyobb televíziói a Samsungtól

A világ legnagyobb, közel két méter képátlójú plazma tévéje és majdnem másfél méter képátlójú LCD-televíziója (TFT-LCD) a hatalmas méreteken túl a ma elérhető legjobb képfelbontással és képminőséggel is büszkélkedhet.

A 80 hüvelykes plazmakészülék pengeéles képét 2,07 millió pixelből állítja elő. Ez a felbontás kétszer tisztább képet ad, mint a piacon kapható más modellek. Hatalmas és kitűnő képével a 80 hüvelykes plazma a televízió-nézés tökéletesen új élményével ajándékozza meg használóját. Valósághű, nagy felbontású képe még nappali fénynél is tökéletesen élvezhető.

"A Samsung Electronics a digitális konvergencia élvonalában van, köszönhetően a legjobb minőségű alkatrészek gyártásának, amely olyan innovatív menedzseléssel párosul, ami nélkülözhetetlen lesz a boldoguláshoz a jövő fogyasztói elektronikájában" - mondta Ki Tae Lee, a telekommunikációs hálózati üzletág feje. "Ahhoz, hogy fenntartsuk vezető szerepünket és a folyamatos növekedést, következetesen kell előre haladnunk a technológiában és a tervezésben, és állandóan meg kell felelnünk a mind nagyobb teret nyerő 'digitális összekapcsolhatóság' kihívásának."


A Samsung 57 hüvelykes, vagyis majdnem másfél méteres képátlójú LCD televíziója kristálytiszta, nagy felbontású képpel csábít vásárlásra. A szupergyors jelfeldolgozásnak köszönhetően még a legfergetegesebb filmjelenetek is tökéletesen simán peregnek ezen a televízión. A 80 hüvelykes (kb. 2 méter) képátlójú plazma készülék egyaránt használható házimozi-rendszerhez vagy videokonferenciák és bemutatók megtartásához. Ez a készülék végre egyesíti magában a hatalmas méretet és a kiváló képfelbontást, mindkét tulajdonságban túlszárnyalva elődeit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • papabear #4
    PLáne, hogy annyiba is kerül, mint egy panellakás...
  • shim #3
    mindkettő
  • TeszteloPontHu #2
    Most LCD-ről vagy plazmáról van szó? (Mivel a kettő nem ugyanaz...)
  • shim #1
    55cm forever

    ezt se panelba találták ki :P