SG.hu

A Siemens bemutatta a világ első MMS-küldésre alkalmas vezetéknélküli telefonjait

Február 26-án a Siemens mobile a világon elsőként olyan vezetéknélküli (cordless) készülékeket mutatott be, amelyekkel MMS-t lehet küldeni. A rendkívül stílusos kialakítású Gigaset SL740 valamint SLX740isdn az MMS küldésre alkalmas mobiltelefonokhoz hasonlóan beépített digitális kamerával és nagy felbontású, színes kijelzővel rendelkeznek. Ezután a legemlékezetesebb pillanatokat hagyományos telefonvonalon keresztül is azonnal megoszthatjuk családtagjainkkal és ismerőseinkkel.

A Gigaset SL740 és SLX740isdn készülékek már a hagyományos telefonok körében is lehetővé teszik, hogy ezentúl színesebben kommunikáljunk. Az új cordless készülékek tág teret engednek kreativitásunknak, hiszen segítségükkel otthoni telefonunkról is küldhetünk MMS-üzeneteket, sőt a fotókhoz hangokat és maximum 640 karakter erejéig SMS-t is társíthatunk. A beépített digitális kamerával kiváló minőségű fényképeket készíthetünk, amelyeket a nagy felbontású kijelzőn tekinthetünk meg.


A Gigaset SL740 és SLX740isdn olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek a mobiltelefonok világában már népszerűek. Lehetővé teszik, hogy fotók segítségével személyre szabjuk telefonkönyvünket, így azonnal tudjuk, ki hív bennünket. Emellett bejövő hívásainkhoz különböző többszólamú csengőhangokat is párosíthatunk, így a dallam alapján is azonosítani tudjuk a hívó személyét.


A telefonkönyvben 200 nevet illetve számot tárolhatunk, emellett a letölthető logók és képek segítségével személyiségünkhöz igazíthatjuk otthoni telefonunkat. Kedvenc képünket vagy logónkat tovább is küldhetjük személyi számítógépünkre, s ott képernyővédőként használhatjuk. A készülékhez adott Data suite program és az adatkábel segítségével számítógépünkön keresztül fotókat cserélhetünk, csengőhangokat tölthetünk le és összehangolhatjuk telefonkönyvünket internetes levelezőlistánkkal. A naptárfunkció a feledékenyek dolgát könnyíti meg, s mindig figyelmezteti őket a fontos évfordulókra és határidőkre.

A Gigaset SL740 és SLX740isdn áprilistól kerül az európai üzletekbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!