SG.hu

Intel - 200 millió dolláros alap a digitális otthonért

[e-kereskedelem] Az Intel bejelentette, hogy 200 millió dollárt kíván a digitális otthon megvalósítására hardver- és szoftvertechnológiákat fejlesztő cégekbe fektetni.

Az Intel "Digitális otthon" alapja jelentős lépés a vállalat azon stratégiájának megvalósítása felé, hogy az emberek a digitális tartalmakat többféle eszközzel is élvezhessék otthonukban, és azon túl is. A bejelentés az Intel folyamatban lévő programjaira épül, amelyek olyan új számítástechnikai eszközök, hálózati termékek és fogyasztási elektronikai cikkek magját alkotó technológiák kifejlesztésére irányulnak, amelyek segítségével az emberek élvezhetik a digitális tartalmakat - zenét, fotókat és videókat.

A cég a digitális otthon megoldások építőelemeinek széles választékát nyújtja, például lapkákat, referenciaterveket és szoftvereket médiaközpont-PC-khez, továbbfejlesztett set-top boxokhoz, digitális médiaadapterekhez, hordozható lejátszókhoz és vizsgálati eszközökhöz, valamint azokhoz az univerzális "plug and play" (UPnP) technológiás eszközökhöz, amelyekkel különféle gyártók eszközei működhetnek együtt. Ezeknek és más fáradozásoknak az a célja, hogy kényelmesen használható teljes digitális megoldások létrejöttét segítsék elő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!