SG.hu

Datanet Café nyílt Kecskemét belvárosában

Sopron, Debrecen, Győr és Miskolc után a GTS-Datanet Kecskemét belvárosában (Széchenyi tér 14, Északi térfal) is megnyitotta internet kávézóját. A hangulatos helyszínen a széles sávszélességu internet mellett hamarosan a GTS-Datanet ügyfélszolgálata is rendelkezésre áll.

A szerdán megnyílt kecskeméti Datanet Café-hoz a vállalat a kelet-magyarországi optikai gerinchálózaton biztosítja a korlátlan sávszélességet. Az internet gyors és megbízható elérését tíz nagyteljesítményű multimédiás számítógép teszi lehetővé.

"Az új elektronikus törvény elfogadásával hosszú ido után nem csak technológiailag versenyezhetünk új színtereken, hanem földrajzilag is. A Datanet Café program sikere is bizonyítja, hogy a vidéki nagyvárosokban - köztük Kecskeméten - mind többen fogékonyak a távközlési szolgáltatásokra, hiszen rengetegen tértek be egy kávé és egy e-mail vagy böngészés erejéig a kávézóinkba" - fejtette ki Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezető igazgatója.


A betérőket nemcsak internet várja, hanem hamarosan a GTS-Datanet helyi ügyfélszolgálatától is kérhetnek tanácsokat illetve tájékoztatást. A Datanet Café-ba látogatók a megszokott áraknál lényegesen kedvezményesebben internetezhetnek, kihasználva a szélessávú kapcsolat nyújtotta elonyöket. A világháló használatával kapcsolatban a helyszínen dolgozó szakemberek folyamatos tanácsadással, segítségnyújtással állnak a látogatók rendelkezésére.


A 2003-ban elindított Datanet Café program keretében a GTS Datanet országos internet-kávézó hálózatot kíván kiépíteni. A kecskeméti Netcafé az ötödik az idén megnyitott soproni, debreceni, gyori és kecskemeti kávézók után, ám a vállalat a közeljövoben még több nagyvárosban tervezi hasonló internet kávézó/ügyfélszolgálati pont megnyitását. A Datanet Café címe: Széchenyi tér 14.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!