Gege

"Kritikus" minősítésű javítást adtak ki az Office 2003-hoz

A Microsoft kiadta az Office termékcsalád első nagyobb javítófoltját, melynek feltelepítésével kijavítható az adatvesztést okozó hiba.

A tegnap kiadott "kritikus fontosságú javítás" az Office 2003 négy fő alkalmazásából három javítását végzi el: a Word szövegszerkesztőét, a PowerPoint prezentációkészítőét, valamint az Excel táblazatkezelőét, áll a Microsoft hírlevelében. A hiba akkor lép fel, ha az Office korábbi verziójával nyitjuk meg a fent említett három alkalmazással készített dokumentumot. Ha az adott állomány az OfficeArttal készített grafikus elemeket tartalmaz, az Office korábbi verziója rosszul értelmezi azokat, és a file mentésekor értelmetlen adattal írja felül az adott részt.

Ha az így mentett dokumentumot az Office 2003 alatt nyitják meg, annak eredményeképpen a file megsérülhet, eltűnhet az eddigi tartalom, de egyéb hibák is felléphetnek.


A Microsoft október végén meglehetősen nagy csinnadrattával adta ki nagy az Office 2003-at. Míg az előző verziókban a szoftver produktivitására helyezték a hangsúlyt az új eszközök és tulajdonságok sokaságával, addig az Office 2003-ban a fejlesztés nem annyira szembetűnő. Az XML alapú vállalati rendszerek, a web- és digitális jogkezelési tulajdonáságok az Office 2003-at az üzleti adatok széleskörű felhasználására teszik alkalmassá.

Elemzők úgy látják, hogy az Office 2003-ra történő átállás lassabb lesz, mint a korábbi verziók esetében, részben azért, mert a vállalati számítási erőforrásokhoz történő kapcsolódás sokkal nehezebbé teszi az integrációt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Darth Sith #5
    nekem tetszik a 2003. ezt hazsnálom, és jobb. :D outlook rulzik. a mostani designek is sokkal jobbak, mint a régiek. :)