SG.hu

Mátrix jegyek a Microsofttól

A Microsoft Magyarország Fejlesztési Platform Részlege fejlesztőknek szóló pályázatot indított, mellyel belépőket lehetett nyerni a Mátrix film-trilógia harmadik részének a világpremier napján tartott vetítésére. A pályázók egy Microsoft által publikált, .Net alapú webszolgáltatás igénybevételével jelentkezhettek az eseményre.

Újfajta kezdeményezést indított a Microsoft Magyarország szeptemberben megalakult Fejlesztési Platform Részlege: fejlesztők részére hirdetett meg pályázatot, mellyel két személyre szóló belépők lehetett nyerni a Mátrix - Forradalmak premiervetítésére.

A Microsoft a pályázatot e-mailben kiküldött DM levél segítségével hirdette meg a saját fejlesztői listáján regisztráltak között. A felhívást összesen 4500 fejlesztő kapta meg 2003. október 28-án reggel. A pályázat lényege az volt, hogy az azon indulóknak a Microsoft által kifejlesztett .Net alapú webszolgáltatást kellett alkalmazni az interneten keresztül. A visszaélések elkerülése végett minden beküldő egyéni kódszámot kapott, melynek alapján a későbbiekben a nyilvántartás és a nyertesek kiválasztása történt. A meghirdetés után alig egy órával már elkezdtek érkezni a helyes megfejtések. A több száz sikeres jelentkező közül sorsolással választották ki azt a 220 szerencsés pályázót, aki partnerével együtt részt vehet a Mátrix trilógia harmadik részének premier vetítésén 2003. november 5-én a Lurdy-ház mozijában.

"Az igen rövid idő alatt várakozáson felüli számban beérkezett jelentkezések jól tükrözik, hogy az elmúlt három évben sikeresen ismertettük meg a piacot egy olyan úttörő technológiával, melynek segítségével új szintre emelkedhet a szoftver alkalmazásfejlesztés hatékonysága" - nyilatkozta Nacsa Sándor, a Microsoft Magyarország fejlesztői és technológiai program menedzsere. "Külön öröm számunkra, hogy a pályázatok több mint százhetven cégtől érkeztek, és ezzel a hazai szoftveripar színe-javát képviselik" - fűzte hozzá Nacsa Sándor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!