SG.hu

A transtec új termékekkel bővítette fürtözött és 64 bites rendszereinek kínálatát

Növelte termékkínálatát a transtec AG a fürtözött és a 64 bites rendszerek terén. A tübingeni székhelyű vállalat a Microsofttal fennálló partnerkapcsolatának kibővítésével a szoftveróriás Windows 2000 Advanced Server és Windows Server 2003 Enterprise Edition termékét is felvette kínálatába. A Microsoft Server-termékeit elterjedten használják nagy rendelkezésre állású fürtök, 64 bites rendszerek (a Windows Server 2003 Enterprise Edition segítségével) és méretrugalmasabb konfigurációk megvalósításához.

"A Microsoft Windows 2000 Advanced Server és a Windows Server 2003 Enterprise Edition operációs rendszer tökéletesen kiegészíti a transtec termékválasztékát" - jelentette ki Rajkay Mátyás, a transtec üzletfejlesztési igazgatója. "A méretrugalmasság, a rendelkezésre állás és a teljesítmény a kiemelt fontosságú vállalati alkalmazások és a transtec szerverek fontos jellemzője. E jellemzők mindegyike alapvető követelmény a számítóközpontban."

A Windows 2000 Advanced Server elsősorban azokat a nagyvállalatokat célozza meg, amelyek kiemelt fontosságú vállalati alkalmazásaikhoz nagy teljesítményt vagy a szolgáltatások és a szerverfunkciók nagy rendelkezésre állását követelik meg. A Windows Server 2003 Enterprise Edition a közepes és annál nagyobb vállalatok igényeit elégíti ki. Ez a rendkívül nagy teljesítményű és megbízhatóságú operációs rendszer a gazdaságosság terén is számos előnyt nyújt.

"Évek óta szorosan együttműködünk a transtec céggel, és nagy örömünkre szolgál, hogy segítségünkkel bővítette termékkínálatát" - fejtette ki Markus Hartwich, a Microsoft OEM-ügyfelek felelős vezetője. "Hozzáértése, szakszerűsége, továbbá az ügyfelei és a Microsoft iránti elkötelezettsége révén a transtec csúcskategóriájú hardvereket, professzionális és nagy teljesítményű szoftvereket, valamint kiváló szolgáltatásokat ötvöző kiemelkedő megoldáscsomagokat biztosít."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!