SG.hu

Fujitsu Siemens Computers - 3500 desktop és 600 noteszgép közintézményeknek

Magyar közintézmények összesen több mint 4000 Fujitsu Siemens számítógépet rendeltek az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által meghirdetett IHM-ITP 1-5 pályázati program keretén belül. A program lehetőséget kínált a forráshiányos közintézmények számára IT infrastruktúrájuk modernizálására és a 2004-es Európai Uniós csatlakozás követelményeinek mielőbbi teljesítésére.

A minisztérium által meghirdetett pályázat eszközbeszerzésének bonyolítása egy online katalógus létrehozásával történt, amelyből a magyar múzeumok, könyvtárak, önkormányzatok, oktatási és egyéb intézmények kiválaszthatták az igényeiknek, elképzelésüknek legjobban megfelelő, megrendelni kívánt eszközöket. A Fujitsu Siemens Computers már két korábbi hasonló pályázaton is jól szerepelt, így eddig több száz közintézmény juthatott kedvező feltételekkel a vállalat magas színvonalú termékeihez. A legutóbbi pályázat kapcsán a Fujitsu Siemens Computers a projekt teljes mennyiségének 30 %-át szállította, amellyel újabb 4100 eszköz értékesítésére került sor. Az értékesített eszközök jelentős része - mintegy 3500 db - PC, valamint 600 db noteszgép.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium több olyan pályázatot is meghirdetett, melynek keretében magyar közintézmények IT infrastruktúrájának korszerűsítésére nyílt lehetőség és amelyeken a Fujitsu Siemens Computers immár hagyományosan jól szerepel. A kiváló eredmények a cég kedvező ár/teljesítmény mutatókkal rendelkező, magas színvonalú termékeinek, illetve megbízható, országos lefedést biztosító partneri hálózatának köszönhetőek.

A Fujitsu Siemens Computers Kft. és üzleti partnerei továbbra is meghatározó szerepet kívánnak betölteni és felvállalni az informatikai kormányzat stratégiai elképzeléseinek megvalósításában, az információs társadalom továbbfejlesztésében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!