JohnnyCage

A Microsoft két héttel korábban kiadja az új Office változatot

A szoftveróriás Microsoft két héttel a tervezett kiadás előtt elérhetővé teszi az Office 2003 irodai programcsomagot azon vállalati ügyfelei számára, amelyek aláírták a társaság licenctervezeteit.

Az Office 2003, illetve OneNote alkalmazásokat hétfőtől tölthetik le azok a társaságok, amelyek aláírták a Microsoft Vállalkozási Megállapodás, valamint Szoftver Jótállás licenctervezeteit. Az új Office verziót szintén hétfőtől tölthetik le a Microsoft Developer Network (MSDN - Microsoft Fejlesztői Hálózat) előfizetői. Az Office 2003, és a OneNote szoftverek az Office Systems termékcsalád részeit képezik csakúgy, mint a Visio, InfoPath, SharePoint Portal Server, és Live Communications Server alkalmazások.

A redmondi (Washington) székhelyű szoftvercég 399 dollárért fogja kínálni az Office 2003 Standard verzióját. A kibővített Professional csomag ára 499 dollár lesz, a tanulóknak, illetve tanároknak szánt változat pedig 149 dollárért vásárolható meg a kiadást követően.

Az Office irodai programcsomagban több kisebb kiegészítő megoldás mellett a Word, Excel, PowerPoint, InfoPath, Access, Publisher, és Outlook alkalmazások találhatók. Az új csomag jelentős változtatásokat tartalmaz elődjeihez képest. Ezek közül az egyik legjelentősebb, hogy az Excel már támogatja az XML-t, amely többek között lehetővé teszi az alkalmazásoknak a háttérrendszerekkel, és webes szolgáltatásokkal való kommunikációt. A Microsoft reméli, hogy az XML támogatás elég vonzó funkció lesz ahhoz, hogy a társaságok áttérjenek az Office 2003-ra.

Az Office System hivatalos kiadására október 21-én kerül sor New Yorkban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mrzool #10
    Nem is neked írják, hanem elsősorban nagyvállalati környezetre, ahol értékelik is... XML, SharePoint, DRM(!!!), hadd ne soroljam...
  • SoDI--- #8
    béta2
  • Demon Eyes Kyo #7
    warezba már régen kijött
  • gz_8 #6
    Ja, meg vindóz install alapban 20 giga, be is telt a vinyód :-D
  • SoDI--- #5
    12 rongy egy 30 gigás vinyó.
    Mit számít ha az Office ebből mondjuk 10-et elfoglal? :-))
    Semmit.
  • gz_8 #3
    Inkább jó nagynak...
  • SoDI--- #2
    A magyar nyelvű változat vajon mikortól várható?