SG.hu

Pannon GSM helyreigazítás az SMS szolgáltatásra vonatkozólag

A Pannon GSM közleményben hozta nyilvánosságra, hogy Magyar Nemzetben szeptember 1-jén megjelent közleményben az SMS szolgáltatás használati díja tévesen jelent meg.

2003. szeptember 16-tól az SMS szolgáltatás helyes használati díjai; a szolgáltatás díja a Vodafone Magyarország Rt. végződtetésidíj-emelésének következtében az alább leírtak alapján változik:

Igénybevételi díjat utólag fizető (számlás) szolgáltatás

SMS szolgáltatás igénybevételekor az Optimum tarifarendszer, a Momentum, a Minimum, a Partnerkártya és Pannon Autóskártya tarifacsomagok esetén az üzenetek küldésének díja a Vodafone hálózatába 36,25 Ft/üzenet. SMS szolgáltatás igénybevételekor a Balance tarifacsomag esetén az üzenetek küldésének díja a Vodafone hálózatába 35,00 Ft/üzenet.

Igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatás

SMS szolgáltatás igénybevételekor a Praktikum Perfekt, Praktikum Pro és Praktikum Classic tarifacsomagok esetén az üzenetek küldésének díja a Vodafone hálózatába 41,25 Ft/üzenet. SMS szolgáltatás igénybevételekor a Bee Original és Bee Free tarifacsomagok esetén az üzenetek küldésének díja a Vodafone hálózatába 28,75 Ft/üzenet. SMS szolgáltatás igénybevételekor a Praktikum Privát tarifacsomag esetén az üzenetek küldésének díja a Vodafone hálózatába 22,75 Ft/üzenet.

Az Igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatásra vonatkozó információ változatlanul érvényben marad:
A Perfekt tarifacsomagra történő díjmentes váltás akciós időszaka 2003. augusztus 31-ével véget ért, 2003. szeptember 1-jétől a Perfektre történő tarifacsomag-váltás díja a Díjszabásban meghatározott 900 Ft. A feltüntetett árak a távközlési szolgáltatásokra érvényes áfát tartalmazzák. A módosított Általános Szerződési Feltételek teljes szövege a Pannon GSM Rt. bemutatótermeiben, ügyfélszolgálatain és internet honlapján 2003. szeptember 3-tól az Előfizetők rendelkezésére áll.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!