Spencer

Konkrét árinformációk az Office 2003-ról

Az Amazon.com internetes kereskedés angol weboldalain váratlanul megjelent néhány közeljövőben napvilágot látó Microsoft szoftver, így például az Office 2003 kereskedelmi ára.

Ismeretes, hogy a Microsoft mindeddig lényegében semmilyen információt nem árult el a népszerű irodai szoftvercsomag legújabb verziójának árazásával kapcsolatban, az Amazonnak hála azonban most már nemcsak a szoftver ára, hanem pontos megjelenési dátuma is ismeretes. Amennyiben hinni lehet a cég weboldalainak, az újgenerációs Office október 24-én fog megjelenni a kereskedelmi forgalomban.

Az Amazon egyik munkatársa az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a közölt árak hivatalosnak tekinthetők. Amint hozzájutunk egy-egy új termék végleges árához, azt azonnal nyilvánosságra hozzuk - nyilatkozta a cég munkatársa. A Microsoft szóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a redmondi cég eddig nem adta ki az új Office árazását, illetve utalt arra, hogy a szoftvercég utána kíván nézni annak, hogy az Amazon milyen módon pontosan milyen információkhoz jutott hozzá.

Az Amazon közlése szerint a Word szövegszerkesztőt, az Excel táblázatkezelőt, az Outlook levelező szoftvert, valamint a PowerPoint prezentációs programot magába foglaló Microsoft Office 2003 for Windows XP kiskereskedelmi ára 560 dollár, vagyis mintegy 129 ezer forint lesz. Az említett komponenseken kívül a Publisher és Access alkalmazásokat is felvonultató professzionális változat ára 690 dollár, vagyis megközelítőleg 159 ezer forint lesz. Az említett árak csak kis mértékben magasabbak a jelenleg forgalomban lévő Office XP, illetve Office XP Professional szoftvercsomagok áránál.

A tanulóknak és oktatóknak szánt Microsoft Office 2003 Standard ára 192 dollár lesz, ami jóval magasabb a jelenlegi Office XP hasonló változatának 140 dolláros áránál. A professzionális változathoz hasonló, azonban az Access adatbáziskezelő szoftvert nélkülöző Office 2003 Small Business Edition ára az Amazon információi szerint 618 dollár lesz, a Standard, Professional, illetve Small Business Edition szoftvercsomagok upgrade ára pedig rendre 321, 433, illetve 377 dollár lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pheel #19
    Felhívnám a figyelmed az oldal elején az öklömnyi What's New for You feliratra. Nem ezt tudja csak, hanem ezzel tud többet.

    Pedig a MS oldalait direkt úgy csinálják, hogy még a leghülyébbek se értsenek félre semmit, de ezek szerint te alatta vagy annak a szintnek is. Nem hívnak téged véletlenül magyar ember 2-nek? Nagyon emlékeztet a stílusod...
  • Frenzy #18
    Vegre valaki, aki ugy tunik, hasznal openoffice-t. Ma regote keresek ilyen embert, mert szeretnem megtudni, hogy a Valtozasok kovetese (Track changes) opcio benne van-e az OpenOffice-ban.

    Ilyen a Word 2000 es XP (2002) valtozata tud (regebbiek nem .. nezd mar, valami ami a 6-os wordben meg nem volt :P). Ha bekapcsolod, a dokumentum megjegyzik, es kulonbozo szinnel jelzi a kulonbozo emberek altal modositott (torold, hozzaadott) dolgokat, nem beszelve a commentekrol, amig beszurhatok a szovegbe.

    A kerdesem tehat az, tud-e ilyen az OpenOffice (ez nem ironokius kerdes, felre ne ertsd, engem komolyan erdekel)?
  • Benedekco #17
    hát ez 1 vicc! ennél még az open office is többet tud!
  • Pheel #16
    Ha nem vagy lusta, magad is rákereshetsz. Mivel a 2003 még nem létezik hivatalosan, így az XP a legújabb Office. Ezen az oldalon láthatod azt, hogy mivel tud többet az XP, mint a 2k.
  • SoDI--- #15
    Rossz hírem van, de az XML bizony plain text file...

    Hát azt mondom!
    Sima szövegkezelés, csak nem .txt kiterjesztésű fájlba kell elmenteni. Minimális Delphi tudással lehet írni XML-szerkesztőt szar űrlapokkal.
    kérdem még egyszer: MI OLYAN ISTENI CSODA EZEN a legújabb Office-ban?!
  • Pheel #14
    Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy mivel nem olcsó, így az veszi meg, aki úgy érzi, hogy szüksége van rá. A régi officeokba való átjárhatóság megoldott, csak a régi formátumokba mentéskor nem lehet eltárolni az újdonságként benne lévő dolgokkal készített formázásokat. De mivel úgysem használnátok ki, így valószínűleg nem fogtok ilyennel találkozni...

    Továbbra sem értem miért kell szidni. Eléggé primitív dolog leszólni valamit, amit sosem láttatok és nem vagytok tisztában a tudásával.

    Én sem ismerem minden részletében a változásokat, de legalább nem beszélek hülyeségeket...
  • Pheel #13
    Rossz hírem van, de az XML bizony plain text file...
  • Benedekco #12
    bizony bizony 1*ű PARASZTVAKÍTÁS+RABLÁS!
  • SoDI--- #11
    Mi lesz az új Office újdonsága kurva sok pénzért? Mi ez a vadonatúj Microsoft technika?

    Mindent ki tudsz exportálni XML-be, ezekhez pedig létre tudsz hozni az InfoPath nevű cuccal űrlapokat. De fasza.
    A gond csak az, hogy minimális Delphi tudással egy XML-irogató szart bárki összehoz! Szövegkezelés ez egész, csak nem txt fájlba kell elmenteni!

    MÉGIS MI AZ ISTEN OLYAN NAGY ISTENI CSODA EZEN?!
    parasztvakítás!
  • Benedekco #10
    4: kösszépen! gondolkozzámá!