Spencer

Frissített Office 2003 Beta 2 még ebben a hónapban

A Microsoft egyik munkatársa elmondta, hogy a szoftvercég legjobb úton halad afelé, hogy még ebben a hónapban kiadja az Office 2003 második béta verziójának úgynevezett frissített kiadását.

Ismeretes, hogy a Microsoft szóvivője először áprilisban adott hírt arról, hogy a vállalat népszerű irodai szoftvercsomagjának Beta 2 változata rövid időn belül egy frissítést fog kapni, mely frissítés elsősorban a bétatesztelés közben felfedezett kisebb hibák javítását hivatott megoldani. Lényeges azonban, hogy ez a - várhatóan még júniusban megérkező - frissítés nem tekinthető a szoftver Beta 3 verziójának. A Microsoft képviselői ugyancsak áprilisban számoltak be arról, hogy az Office 2003 megjelenésére a cég korábbi terveivel ellentétben előreláthatólag csak az idei év harmadik negyedévében fog sor kerülni.

"Az Office 2003 fejlesztési munkálatai a legnagyobb rendben folynak, vagyis jelen pillanatban minden jel arra mutat, hogy a szoftvercsomag második béta verziójának frissítése még ebben a hónapban el fog készülni. Ezzel együtt természetesen nem lehet kizárni annak az esélyét, hogy valami nem várt dolog közbejön, ebben az esetben pedig elképzelhető, hogy az említett frissítés megjelenése eltolódik a harmadik negyedévre. Számunkra nem a korábban vállalt határidők minden áron történő betartása, hanem sokkal inkább a szoftverek első osztályú minősége a legfontosabb" - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban a redmondi cég szóvivője.

Tudni lehet, hogy az Office 2003 Beta 2 sokak által várva várt frissítése nem CD-n, hanem csak és kizárólag online módon, az interneten keresztül lesz elérhető, azt azonban egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy a frissítés mekkora mérettel fog rendelkezni. Egyelőre nem tudok nyilatkozni azzal kapcsolatban, hogy a frissítés kapcsán egy teljesen új Office 2003 kódot fogunk kiadni, vagy esetleg csak egy kisebb méretű javítócsomagot - mondta a Microsoft szóvivője. Említésre méltó, hogy a közelmúltban kiszivárgott a cégtől egy új Office 2003 változat, melyről az a pletyka keringett, hogy már a szoftver végleges, frissített béta 2 verziója. A Microsoft mindezt határozottan cáfolta, és azt állította, hogy a kiszivárgott anyag nem több egy egyszerű, csak belső tesztelésre szánt verziónál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • b #6
  szerinted az a szabad, innovatív és produktív gondolkodó, aki alig várja hogy keze közé kaparinthassa az offisz legújabb isteni béta bug gyűjteményét?
 • Pheel #5
  Csak egy dolog: hogy tudd olvasni az újabb formátumokat és kezelhess XML fileokat. Persze ennél jóval több a különbség.
 • Pheel #3
  Haggyad már! Mindjárt jön Lasszi, hogy Ati, AMD meg Linux FOREVER :)
 • b #1
  ajj de jó, már alig várom! :)

  > Számunkra sokkal inkább a szoftverek első osztályú minősége a legfontosabb"

  jaj, "ezek állatok"! ezt a süket, szar dumát kinek szánja a májkro$zoft?